Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: inca ceva:D
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
CandyMan13
daca montez aprinderea electronica(e una mica rosie cat o cutie de chibrituri nush exact daca e at01 ...si are un bec verde sus)....firul de la CONDENSATOR care se prinde de surubul de pe peretele delcoului prin care se prinde si platina in interior TREBUIE LASAT LIBER(DECUPLAT) LA MONTAREA APRINDERII ELECTRONICE???....va rog sa specificati printr-un singur raspuns de gen DA/NU...sunt acceptate si commentantiile offtopic(adica "esti prost???")smile.gifsmile.gif
Sorin_18
nu,il legi de piciorusul ala de la aprindere,cel drept,nu cel in forma de L si bineinteles dupa acea il legi la delcou
Cipiotul
condensatorul SE ELIMINA
CandyMan13
QUOTE(Cipiotul @ 4 Nov 2008, 19:07)
condensatorul SE ELIMINA
*
multumesc pt lamurire cipiotul ..deci condensatorul se elimina


ce se intampla daca nu il elimin?si la montarea aprinderii elec se lasa montat si condensatorul(firul acestui legat pe corpul delcoului? )
G I M
In specificatiile cu care vine aprinderea spune ca trebuie sa elimini condensatorul.Eu il lasasem prins acolo,numai ca scosesem papucul si il izolasem(in caz ca-mi pica aprinderea sa o pun mai repede pe clasic) si acum de o luna am prins papucul la loc cum era inainte si nu am observat nici o comportare ciudata,masina merge ca inainte...nu vad ce sa dauneze.
Sorin_18
soryy eu credeam ca este vorba despre firul care duce de la bobina la delcou biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.