Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Drumul Reghin Apahida
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
bog_cip
Stie cineva cum e drumul Reghin Apahida
namidee
Relativ bun si relativ liber cand am fost ultima data pe-acolo (inceputul lui Oct). Daca tot treci pe-acolo, nu uita sa pui un upgrade la starea drumului respectiv, peste o luna am drum din nou pe-acolo wink.gif.
blackout
Reghin - Sarmas(aprox.40km) nu am idee cum e(la iesire din Reghin e relativ ok) dar Sarmas - Apahida e foarte bun(inca vreo 40km).
bog_cip
Multumesc de informatii. Daca ma sa merg sigur am sa pun un update, acuma nu stiu sigur cand. Inc a mai negociez...
E o alternativa buna zic eu la varianta prin Cluj spre Apahida.
driverx
Am fost in iarna. E drept ca l-am facut noaptea si conditii meteo cam naspa, dar nu l-as recomanda deloc. Mai bine mergi lejer CJ-Tg Mures-Regin. E un ocol, recunosc, dar nici nu se compara ca si categorie de drumuri. Ca si timp iar nu cred ca o sa castigi nu stiu ce.
bog_cip
Ok pe varianta recomandata de tine am fost Tg Mures Cluj, dar eu nu vreau sa ajung neaparat in Cluj ci mai degraba la manastirea Nicula, am optatp pentru varianta asta din 2 motive: evitarea traficului in oras, care acuma este mulllllltttt mi mare deact acuma 7 ani cam da m fost cu dacia pe acolo si nu prea vrea-u sa imi faca astia poze cu camele lor fixe si mobile... si care or mai fii. Intre Turda si Cluj am inteles ca sunt destul de multe.
brunner
Apahida-Sarmas f bun, Sarmasel-Reghin, destul de prost
driverx
QUOTE(bog_cip @ 17 Nov 2008, 09:24)
....nu prea vrea-u sa imi faca astia poze cu camele lor fixe si mobile... si care or mai fii. Intre Turda si Cluj am inteles ca sunt destul de multe.
*


Da' cine te pune sa incalci legea? Crezi ca ajungi mult mai repede daca in satele alea unele mari si pline de oameni care sar pe trecerile de pietoni fara sa gandesca mai departe de idea (aia e pentru pietoni, deci am dreptul sa trec) mergi legal?
bog_cip
O sa sar un pic dinsubiect scuze la admin ...
Nu nu m-aI inteles
Daca este drumul drept si cat de cat ok ( iar inainte de dealu feleacului este similat cu portiunea bucuresti - ploiesti ) si sunt camere sa fie limita de viteza de 70 km.
Dar daca limita este de 50 .... sa nu mai zic de unele localitati unde este 40. Oricum in sate mai aglomerat sunt de acord ca trebuie sa stai din pricipiu cu ocii in patru, sare un copil terce un batrin, am vazut destule ....
Intradevar prin sate o las mai incet din pricipiu tocami de ce spui tu, ideea in sine nu mi se pare ok. Eu am intels ca sunt camere si in afara localitatilor da nu stiu sigur. Si un mare casting ar fii sa "ocolesc" circulatia din CLUJ ...
De ce nu se fac ocolitori de genul celor care s-au facut pe drumul BV sighisoara ,unde se paote ?? gen rupea etc...
namidee

QUOTE(driverx @ 17 Nov 2008, 09:18)
Am fost in iarna. E drept ca l-am facut noaptea si conditii meteo cam naspa, dar nu l-as recomanda deloc. Mai bine mergi lejer CJ-Tg Mures-Regin. E un ocol, recunosc, dar nici nu se compara ca si categorie de drumuri. Ca si timp iar nu cred ca o sa castigi nu stiu ce.
*In ideea ca poate mai citesc si altii, da-mi voie sa te contrazic partial. As zice ca depinde foarte mult de ora la care circuli. In timpul zilei, cand e mult trafic pe E60 (Cluj-Tg. Mures) nu castigi mare lucru, plus ca faci un ocol imens. Pe de alta parte, noaptea varianta ta iese castigatoare.
driverx
Ok. Daca tu preferi sa mergi cu 70 pe drum relativ mai prost in loc sa mergi cu aproape 100 pe multe portiuni dintre CJ-Tg Mures si cu 50 in sate mari si late unde bizonii locali is mai obisnuiti cu masini care merg cu o viteza mai mare decat o caruta fata de aia de pe rahatul ala de drum national....cum doresti.

Ne-ai cerut parerea, ai primit-o. Daca tu acuma gasesti justificari cu camere si trafic de CJ care e ok in afara de orele de varf.....e treaba ta.

19 Nov 2008, 11:42:
QUOTE(namidee @ 19 Nov 2008, 11:37)
...
Pe de alta parte, noaptea varianta ta iese castigatoare.
*Corect. Si am punctat si eu ca practic ocolesti. Dar noi ne plangem de ani si ani de zile de drumuri proaste. Ala e drum vechi. Cine nu vede asta e orb rau. Si drumurile o data cu varsta incep sa aiba gropi, mici valuri de la caldura, peticeli. Pentru ce mama naibii sa mergi pe astea cand ai un drum european relativ ok, fara carute si prostii pe el? Ca e mai scurt?
bog_cip
Cred ca anul asta am sa spun pas la acesta ruta. A venit zapada si nu cred ca mai merita. Multam de sfaturi
mihail75
stie cineva care mai este starea acestui drum? Acum un an era relativ bun in jud. Cluj, mai prost in jud. Mures, spre Reghin. E la fel, mai rau, mai bun?
multam!
bogdanelkva
De la Reghin pana la Sarmasel Gara e tot asa,denivelari,petice damp.lea facute,gropi,lipsa marcaj,defect pentru un asa zis drum national.Cu rabdare si viteza pana in 80 se poate trece daca alta varianta nu-i.Avantajul ar fi ca nu e circulat intens si ai timp sa ocolesti gropile.
mihail75
am inteles, nu s-a schimbat mare lucru. Pacat, acest drum este o scurtatura buna pentru cei ce vin dinspre Moldova - Toplita, spre Cluj/vest.
ursul-alb
Chiar si asa mai prost pe partea din Mures, din Iasi spre Cluj prefer sa ma duc pe Toplita si pe aici decat sa o iau pe semiautostrada Gura Humorului - Dej smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.