Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: DN7+A1 DEVA SIBIU RM. VALCEA PITESTI BUCURESTI
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
mesterelu
Stiu ca de la Deva la Arad e OK!
Partea asta de la Deva la Bucuresti nu o mai stiu cum arata din august 2008.
Multumesc!
gotty
pot sa ti spun ca de la sibiu la bucuresti se circula in conditii bune,peste medie...
Batrānul
Sustin si eu: Sibiu - Bucuresti e f. bine (pentru RO).
argon
QUOTE(mesterelu @ 18 Nov 2008, 20:02)
Stiu ca de la Deva la Arad e OK!
*
stii gresit, se formeaza cozi interminabile, se lucreaza, dar e gata asfaltul practic, depinde de ora la care prinzi, ca apar ciumpalacii cu semaforul manual uneori si stai de te plictisesti, sunt mai multe tiruri decat autoturisme..de exemplu un drum de 2 ore maxim l-am facut in 4 ore si ceva...totul depinde de noroc si de ora la care treci pe acolo.

De la Deva la Bucuresti via Vlacea/Pitesti e foarte bine, am facut 5 ore si ceva...pe dincolo, pe langa ca e cu aproape 80 km mai lung e si mai aglomerat.
gotty
eu vorbeam de acelasi traseu:sibiu-valea oltului-rm.valcea-pitesti-bucuresti.
danielmarius
Realizat simbata seara traseul Rm Vilcea Pitesti Bucuresti venind de la Targu Jiu. Drumul se prezenta bine, trafic redus (doar citeva cisterne) in schimb mare atentie deoarece se dadea cu nisip . Era un vint destul de puternic si tot nisipul iti sare in parbriz sau de duce pe marginea drumului. Ce faceau era cred inutil deoarece era vint si nici urma de umezeala pe drum. Abia in apropiere de Pitesti am intilnit pe sosea mizga, iar pina la Bucuresti soseaua uda.
liviudavid
Stiti cumva cum se cirula intre Deva si Sibiu ?
cj98czh
Se circula ok. drumul ste bun dar se poate ca ziua sa fie aglomerat.
radus
Se circula OK!?!?!? Sapt. trecuta am stat trei sferturi de ora la semafor pe sensul Sebes - Deva! Se toarna asfalt. Daca aveti drum in zona, alegeti ruta Geoagiu Deva! E ceva mai mult de mers dar.... face. Se iasa in drumul Deva -Brad, la nici 5 km de DN!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.