Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Motor schimbat
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
cagulaa
salutare
am fost astazi pe la un prieten sa ii pornesc masina( el nu a mai mers cu ea de vreo 14 luni) . Spre surprinderea mea la prima cheie a pornit si mergea foarte frumos spre deosebire de a mea. Din vorba in vorba am aflat ca vrea sa o dea la Remat sa isi cumpere Logan, mentionez ca respectivul motor a fost facut acum vreo 2 ani, schimbat tot set, distributie .
Vreau sa va intreb daca, este greu sa mut motorul de pe a lui pe a mea?( fara cutie) si este legala chestia asta. De RAR nu imi este frica ,[....] in schimb imi este teama de echipajele mobile.
Ce parere aveti ??


--------------
pasaj sters de moderator. Abtine-te de la astfel de relatari !
Sorin_18
poti sa il schimbi linistit,de dat jos nu este asa de greu daca mai ai ceva ajutoare,de montat este putin mai greu,in privinta echipajelor mobile rar,motorul ar trebui sa fie ultima ta grija,ai dacie iti gasesc ei altceva daca nu motorul
vallyyy
Ce pot sa-ti zic daca e mai bun ia-l parerea mea .....eu mi-am calat motorul si am fost nevoit sa cumpar din dezmembrari ,papa ulei dar asta este imi fac treaba cu el ........am avut si eu o ocazie ca a ta doar ca nu mai puteam sa pun motorul meu pe respectiva masina (era terminata tabla) sad.gif ................deci vechiul motor l-am dat jos repede sa-ti zic maxim o ora ............pe cel care l-am pus am stat cam o zi juma ,l-am pus singur in parcare si am stat atat pentru ca a fost multa migaleala pentru ca vrei sa fie cat de cat perfect ceea ce faci ..........eu zic sa-l iei daca merge mai bine decat al tau .........nici pana acum nu am fost la RAR si am 6 luni ...........daca ii mai fac ITP-ul la anul ma duc sa trec noua serie in talon daca nu o mananca garajul de la tara sau fierul vechi .......bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.