Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: probleme cu frana
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
liviu iuly
am o dacia 1410 din 93 si de ceva vreme am observat ca nu mai tine frana. tre sa dau a doua pedela ca sa tzina bn. am aerisit ptz roata stanga din spate si e ptz mai bn da nu cum era inainte. tre sa ii mai ffac ceva? ajutatzima ptz.
pcostica
aerisirea se incepe de la pompa de frana si se continua la roti. Nu se aeriseste doar o roata.
Bafta!
Ov
@liviu iuly

incearca sa scrii inteligibil, alfel o sa-ti zboare topicul wink.gif
citeste te rog regulamentul !
kog
mie cine imi spune ce sa fac cu frana de mana ca nu merge aproape deloc (dacia 1310 an 1989 motor 1.4). Am schimbat recent tot ce se putea schimba la frane Inafara de conducte si mecanismul servofranei am inlocuit tot inclusiv mecanismele de autoreglare din butuci si ce mai era acolo, deja nu mai rezist, nu am nici o sansa sa o fac sa prinda?

ontopic: vezi poate e ceva la pompa de frana, zii ce model e? Mie mi s-au dus odata garniturile de la circuitul de pe spate, frana prindea rau si se tot intepeneau pistonasele
mike1410
Regleaza sabotii pe spate ca de la aia poate sa iti faca mari figuri eu dupa un accident mai dur tot asa am ramas fara frane care tineau perfect inainte si mi se dereglasera sabotii iar dupa ce i-am reglat franele erau ca la o masina straina.

Succes si numai bine
kog
ce sa reglez la ei? Au chestiile alea de autoreglare si se regleaza singuri cat mai aproape de tambur, asta am verificat. Am intins cablul de la frana de mana, la maxim (cat sa nu frece sabotii pe tambur), am cursa mai mica de 9 dinti, ma proptesc in podea, o trag cat pot, si tot nu sta in panta, sa nu mai vorbim de blocatul rotilor
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.