Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: tetierele stau cazute
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
misurex
De cind am schimbat husele de pe scaune, tetiere stau cazute, nu am cum sa le ridic, nu mai e sirma aia care le tinea, cred.Ce pot face?
Multumesc
disaster
nu cred ca poti face altceva decat sa te duci la un tapiter(altul decat cel la care ai schimbat tapiteria).daca nu ma insel trebuie desfacuta tapiteria de pe scaun pentru a avea acces la sistemul de prindere al tetierei.
DodoBird
QUOTE(misurex @ 12 Feb 2005, 11:17)
De cind am schimbat husele de pe scaune, tetiere stau cazute, nu am cum sa le ridic, nu mai e sirma aia care le tinea, cred.Ce pot face?
Multumesc
*

provizoriu pana mergi totusi la tapiter , daca mai sunt marginile garurilor din plastic fest pe tijele tetierelor poti prinde pe tije 2 coliere mici de furtune de benzina reglate la inaltimea care o vrei , intre colier si tija pune totusi o bucatica de cauciuc dintro anvelopa veche de bibicleta sau similar
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.