Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: comanda reciclare aer
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Sandero > Imbunatatiri - Dacia Sandero
ICanFly
Sandero simplu am vazut ca nu are comanda reciclare aer. Lipseste cu totul butonul ala care directioneaza aerul catre parbriz, podea? Sau doar posibilitatea de a recicla aerul? Se poate modifica ceva ulterior pentru reciclarea aerului?
Thx
crising
Comanda de reciclare aer nu are nici sandero full si nu se regaseste nici macar la masini de peste 30.000 euro. Cred ca nici nu s-a inventat.
danielliviu
Cred ca se refera de fapt la recirculare aer. Si asa este, in configuratorul de pe site-ul dacia nu apare la optiuni si comanda de recirculare aer.
Cred ca se poate adauga, dar trebuie data jos aeroterma, montata clapeta care asigura inchiderea gurii de admisie a aerului din exterior precum si comanda acesteia. Nu e chiar usor.
klaus
1. Pe aeroterma nu cred ca exista clapeta. Deci trebuie montata. Adica trebuie luata fie de la dezmembrari, fie de la producator, ca altfel trebuie schimbata aeroterma cu totul...
2. Va trebui schimbat panoul de comanda climatzare, ca asta fara recirculare nu are niste piese.
3. Va trebui adaugat si cablu dintre panoul de comanda si clapeta.
ICanFly
pe siteul dacia scrie reciclare. Poate ca nu au inventat altii, dar a inventat renault smile.gif
argon
inca un lucru considerat in plus pe langa bara stabilizatoare, cum naiba sa faci o masina fara recirculare ca pana si Dacia 1310 cu bord CN are standard.
parpanel
Ca sa nu se mai abureasca geamurile smile.gif)
argon
problema e ca in Romania iti rasare in fata la tot metrul cate o raba euro 5 sau cateun SH bengos ce manca mai ulei ca benzina...nu stiu altii, dar eu nu concep o masina mai ales noua fara recirculare, pentru ca de 20 de ani toate masinile au, s-a trezit Dacia sa o scoata.
vladpc
Daca va uitati mai atent la bordul masinii o sa vedeti ca exista si comanda de recirculare aer sau bagat aer de afara.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.