Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Oglinzi pliabile
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Sandero > Imbunatatiri - Dacia Sandero
marius_310383
In primul rand va salut pe toti de pe acest forum si va admir pentru interesul vostru fata de masinile voastre.Va urmaresc chiar daca n-am logan.Am un opel astra G, dar nu vreau sa ma intelegeti gresit sau ca ma laud.Intai imi prezint masina si acum va spun ca de la oameni ca voi am avut de invatat cate ceva.Stiu ca unii sunt chiar pasionati de anumite modificari pt inbunatatirea masinii.De exeplu am citit si vazut aici pe cineva care isi facuse deschidere si ridicare a portbagajului direct de pe telecomanda.Pentru acei oameni inventivi va intreb daca se poate pune pe oglinzile care sunt incalzite si cu reglare electrica ( si rabatare electrica). Ce ziceti? Se poate face vre-o modificare. Astept orice parere
bobo77
Pentru ce masina? ca asta nu-mi este clar.
Si mai mult ca sigur se poate dar iti trebuie oglinzi.
klaus
Bai da mai da-o dracu de treaba, dar cate jdemii de topicuri mai deschizi, manca-ti-as ochisorii tai?
Pai si aici, si la http://www.daciaclub.ro/http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=142555&hl= si la http://www.daciaclub.ro/http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=142590&hl= ?
Ia gata, se inchid toate, ramane doar unul.
Daca mai apare inca un rahat de topic cu acelasi continut se lasa cu banari. Punct.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.