Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: GEAMURI IONIZATE SAU FOLIE
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Logan > Imbunatatiri - Dacia Logan
gabau86
Salut, am tot cautat pe forum dar nu am gasit asa ca m-am gandit sa deschid acest topic.

Luna asta care vine vreau sa aduc cateva modificari estetice la masina si nu stiu ce sa aleg, geamuri ionizate la pitesti la send 92 (sper sa nu fiu penalizat pentru reclama) sau folie.

Cateva pareri din partea celor care au folie sau geamuri ionizate va rog.

B-53-SDP
Cel mai bine pui folie pentru ca este mai rezistenta in timp.

Mai rezistenta si la decolorare si la zgariere.

Cele ionizate se decoloreaza mai repede decat folia si nu se decoloeaza uniform iar in dreptul rezistentelor de pe luneta se vor vedea niste dumgi foarte naspa.

Folie incearca sa pui cu auorizatie si sa fie de marca pentru ca este mai groasa decat cea din targ.

mad_voly
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...003&hl=ionizate
Ai ce sa citesti si sa iei decizia cea mai buna. Eu de exemplu mi-am pus acum 1 an la send'92 si m-a costat 3 milioane inclusiv pe fata.
bobo77
QUOTE(mad_voly @ 1 Apr 2009, 09:06)
Cineva care vrea sa isi faca niste modificari estetice la masina prin care are foarte multe avantaje (de genul: nu se mai incalzeste asa de mult interiorul, poti lasa obiecte mai valoroase in masina, nu te orbesc cei care merg ca nebunii cu faza lunga in spatele tau) :
*

De unde dracu ati scos chestia asta ca nu se mai incalzeste in masina asa de mult? eu unul am dubii...
mad_voly
Eu iti spun din propria experienta. Nu pot sa spun ca vara la 40 de grade e rece in masina, dar in comparatie cu alti ani, nu mai este atat de cald.
Cat despre cazul in care merge un handicapat cu faza lunga in spatele meu, crede-ma ca nu mai ma deranjeaza deloc in oglinda retrovizoare din interior. Cel putin asa este in cazul meu ca am geamurile ionizate. In cazul foliei nu stiu cum e....
bobo77
Dar cind este unul cu masina cu folie linga tine si nu vezi lateral de el nimic, (nici semaforul) cum este? iti ei injuraturi cu carul...
klaus
Aici se inchide. Exista topicuri garla de folie versul ionizare si alte vopsiri de geamuri.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.