Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] cutie si motor 1,4 E6J
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
tehro
Vand motor 1390cm, E6j (Energy) -200eur (consuma putin ulei), cutie de viteze JB1025 parca este codul,la 5000km reali ca noua- 300eur (cutia este de pe alta masina cu acelasi motor dar cu 5000 km la bord, o am de mai mult timp in debara in stare de conservare, pt ca o pastram ca piesa de schimb, dar nu a mai fost nevoie ca am vandut masina), alternator-50eur, electromotor- 50eur, nu ma ocup cu asa ceva, sunt piese bune care mi-au ramas. NEGOCIABIL smile.gif [attachmentid=1627517075]
tehro
Un up de inceput smile.gif
Roberto$
si pentru necunoscatori pentru ce masina e la urma ?
tehro
Sunt de renault 19, dar sunt aceleasi si pe supernova si cred ca si solentza wink.gif
madkat
supernova are motor cod E7J
tehro
E acelasi motor. Doar ca E6J este pe carburator . Cand iau pus injectie, lau facut E7J rolleyes.gif

24 Apr 2009, 23:27:
PS. Cand aveam masina, am trecut-o de pe carburator pe injectie (gasisem o injectie sh pt masina mea), cu alte cuvinte se transformase in E7J peste noapte smile.gif
tehro
si inca un up! totul se negociaza smile.gif
madkat
si oleaca offtopic - cum ai pus injectie multipunct (ca pe e7j-ul de SRN) pe un e6j cu carburatie ? smile.gif
just curious
tehro
De pus, au pus-o mecanicii, doar ca era injectie monopunct, tot de pe un renault 19 cu E7J smile.gif
tehro
up
cornelloco
sal ai teava dintre galerie si toba de la motor e6j ?

18 May 2009, 02:06:
sal ai teava dintre galerie si toba de la motor e6j ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.