Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] Pompa frana dublu circuit si 2 servo.
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
SB04AKI
Vand pompa frana dublu circuit cu 4 conducte in stare de functionare. 50 Lei

Vand pompa frana simplu circuit pt 1300. 20 Lei

Vand Servofrana pt Berlina in stare de functionare. 30 Lei

Vand Servofrana pt Break in stare de functionare. 40 Lei

Toate sunt Second dar in stare de functionare.

Pt poze PM me.

Transportul se face cu curierat rapid costurile le suporta clientu.

argon
care-i diferenta intre servo de berlina si cea de break? wacko.gif si de cine sunt produse?

Pompa dublu circuit e tandem sau cu ICP? adica cate gauri are..
SB04AKI
QUOTE(argon @ 8 May 2009, 06:19)
care-i diferenta intre servo de berlina si cea de break? wacko.gif  si de cine sunt produse?

Pompa dublu circuit e tandem sau cu ICP? adica cate gauri are..
*

Nu stiu exact care e diferenta doar ca pe una mai este lipit o hartie pe care scrie clar Servo pt Dacia 1310 Berlina si pe cealalta era biletelul ala dar nu mai este sa dat jos si pe aia scria ca e de Break.
Am intrebat un mecanic care e vecin cu mine si a zis ca diferenta e ca aia de break e cata mai buna e mai bine dimensionata pt masina, breaku find mai greu aia de berlina nu o sa ajute un break sa opreasca in perfecta maniera.
Nu stiu exact unde is produse dar am sa ma uit si o sa pun si poze cu ele.

Pompa de frana este cu 4 conducte modelul de prin 1999-2000. data jos de pe o dacie care a primit un sut calumea din spate si nu se mai putea repara la fel si servo de break, erau pana acuma o sapt pe masina aia si mergeau super avea frana ca la masinile staine smile.gif.
argon
cum ar ajunge la Deva pompa dublu circ si servofrana de break? 120 km intre noi, nu?
SB04AKI
QUOTE(argon @ 8 May 2009, 19:22)
cum ar ajunge la Deva pompa dublu circ si servofrana de break?  120 km intre noi, nu?
*

Daca mai poti astepta cata pot sa ti-o aduc eu la deva prin 24 sau 31 mai am drum prin zona si asi trece si prin deva la tine si ti-asi aduceo sa nu mai platesti curieratul. Iti las pe PM nr meu de tel si adresa mea de mess.
argon
vorbim pe mess.
SB04AKI
Pompa de frana dublu circuit si servo de break au ajuns la argon, restu de piese mai sunt disponibile.

Super arata break-ul tau argon smile.gif, la-m vazut ieri in live.
argon
Am montat marfa, nu sunt probleme, am frana beton happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.