Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] stop Laguna 2
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
Justincase
Vand stop stanga spate pentru laguna 2 fara facelift. Este original Renault, vine in cutie si este ca nou

Pret: 150 Ron
Contact 0721 185 330

Poze:
http://img269.imageshack.us/gal.php?g=dscf5853.jpg
tibirk
vezi ca aici http://www.autokarma.ro/catalog_fisa.php?i...22616&filtru=40 costa 117 lei bucata
Justincase
Corect, dar nu este original Renault. Cine este dispus sa-si asume riscul ca piesa sa nu se mai potriveasca bine cu aripa isi poate cumpara asa ceva, in rest, cine vrea original, ii pot spune ca piesa mea a costat la Ipso 3,6 mil.
victor cristian
mda,din pacate are dreptate.cele ieftine sunt turcia sau mai rau..italia.ploua pe langa ele si nu se aseaza pe tabla nici de-ale dracu'
tibirk
eu mi-am luat exact ce vinzi tu dar pt partea dreapta. S-a potrivit la fix si pana la urma este o bucata de plastic identica cu cea originala...
Justincase
ok, pretul scade la 100 ron
Justincase
UP
Justincase
80 RON
Justincase
70 Ron
Justincase
60 ron
Justincase
50 Ron
Justincase
UP, 40 Ron
Justincase
UP, 30 Ron
bestluci
Salut. Mai este valabil anuntul tau, Justincase? Mersi.
Justincase
da, este valabil, te astept cu un telefon daca te hotarasti,
merci
bestluci
Eu sunt din Turda, jud.cluj, nu stiu cum ne-am putea intalni. Daca poti posteaza niste poze cu stopul.
Justincase
salut,
urmareste link-ul din prima postare unde sunt cele doua poze cu produsul de vanzare. Daca nu esti din Bucuresti putem lucra cu Fan Curier
bestluci
Salut Justincase, am revenit , ma intereseaza stopul, dar as vrea sa te mai intreb, am vazut un anunt de-al tau in care vinzi un capat de bara , potriveste si la laguna 2? Mersi.
Justincase
salut, da, capatul de bara este pentru laguna 2, initial a fost cumparat chiar pentru motorizarea 1.9 diesel (dar oricum se potriveste si la benzinar). Daca il vrei putem continua discutia pe celalat topic deoarece acesta trebuie inchis, stop-ul a ajuns astazi la Lentzy. Chiar ma mir ca la pretul asta s-a vandut asa greu unsure.gif

ok, thread closed, rog un moderator sa inchida acest topic, multumesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.