Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Alarma
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
cosmin_patrascu
salut,
acum ceva timp am primit de la cineva o alarma pilot luata dintr-un hypermarket.
problema este ca nu stiu sa o montez,am cautat pe forum scheme dar nu am gasit,rugamintea mea este daca aveti careva o schema la cum se monteaza,ca am auzit pe cineva ca trebuie legata l pedala de frana, la bobina parca ,la contact si nu mai stiu unde.va rog daca aveti idee cum se monteaza sa imi dati si mie o schema ca mi-e naspa sa ma duc la service ca ma ard aia rau de tot la buzunar.multumesc si astept raspunsurile voastre
crick
Daca ai supernova,nu te complica cu imobilizarea masinii prin taierea contactului sau legarea bobinei,codul cheii de pornire este suficient.Legarea la contactul frinei este ptr incuierea usilor la prima apasare a frinei.Un electronist priceput iti poate identifica firele "citind"cablajul cu piesele electronice.Bafta!
nicusorz
e cam slabuta alarma in sensul ca nu o poti lega la semnalizare. nu ai primit pachetul sigilat cu schema cu tot? electronistul monteaza, daca esti din Bucuresti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.