Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Probleme stergatoare 1310
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
Victor25
Sal all.Am si eu o probleme cu stergatoarele la masina.Am o dacie 1310 din 2000 bord CN si de curand am avut o problema cu vitezometru,mi s a scos cablul de kilometraj...si dupa am obs k nu mai merg stergatoarele,temporizator,motorasul de lichid...absolut nimic.Siguranta este buna.Cand mi s a scos cablul de chilometraj poate a iesit vreun fir ceva...nuj ce sa zic.ast rasp voastre!ms
adimaridum
pai daca zici ca siguranta nu are nimic, sigur ti-a iesit vreun papuc de pe la maneta de stergatoare.Altceva nu prea are ce sa fie.
Victor25
am rezolvat o...mi a iesit mufa de la motorul de la stergatoare.
adimaridum
ti-am zis eu...
bashtalu
ca tot e topic cu motorasele de la stropitori vin si eu cu o buba la un break din 96, am impresia ca nu mai merg deloc motorasele, idei de montat motorase noi?
le iau din targ de la vitan, preturi?

sau cine se pricepe sa-mi monteze motorase noi?

multumesc
nolimit
Ce ar fi un nou sistem de pe alta masina. Pe mine ma enerveaza ca apa nu sta pe furtunase, adica la actionarea manetei sa stropeasca parbrizul stergatorile pornesc automat si apa vine mai tarziu. Pe un parbriz plin de praf este foarte riscant pornirea stergatorilor fara apa. Nu stiu cum celelalte masini straine reusesc sa tina apa pe furtunase. Ceva idei aveti?
bygy007
ii pui o supapa de sens de la acvarii imediat dupa pompa
Minel
Se pare ca am si eu o dilema cu stergatoarele mele .... nedumerire.gif

Cand ii dau "semnal" indiferent pe care din cele 2 trepte de la maneta ,revin in pozitia initiala cand sunt la capat de cursa , in schimb cand "pornesc" temporizatorul , stergatoarele dupa ce isi termina cursa , nu se opresc in pozitia normala ci mai fac vreo 10 mm in sus si apoi se opresc .

Am verificat masa temporizatorului , legaturile, mufele si fara nici un rezultat , oare ce ar putea fi ...... huh.gif
sspoitoru
Problema mea la stergatoare este: atunci cand le dau drumul imi scade incarcarea pana la hasurat. Aceeasi problema am avut-o si cu aeroterma si i-am tras fire de la baterie, acum nici nu se mai simte la incarcare cand ii dau drumul. As face lafel si la stergatoare dar nu stiu unde vine plus-ul pus, la maneta sau la motoras, trebuie sa ma uit cu lampa de control. Fac bine sau e vreo hiba minora si ma complic?
Adrian_Boy
QUOTE(Minel @ 20 Oct 2009, 05:26)
Se pare ca am si eu o dilema cu stergatoarele mele .... nedumerire.gif

Cand ii dau "semnal" indiferent pe care din cele 2 trepte de la maneta ,revin in pozitia initiala cand sunt la capat de cursa , in schimb cand "pornesc" temporizatorul  , stergatoarele dupa ce isi termina cursa , nu se opresc in pozitia normala ci mai fac vreo 10 mm in sus si apoi se opresc .

Am verificat masa temporizatorului , legaturile, mufele si fara nici un rezultat , oare ce ar putea fi ...... huh.gif
*http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2051077
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.