Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] logan preferance 2005
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
adiblu
Vand logan preferance din iunie 2005, primul proprietar, motor 1,4 benzina, culoare metalizata albastru egee, 40000 km, bine intretinuta, revizii facute la timp cu consumabile de calitate, dotarile standard nu le mai amintesc. Bara fata este schimbata in urma unui incident minor petrecut la 4 luni dupa ce am cumparat masina (pe asig. obligatorie a vinovatului).
In plus fata de dotarile standard are computer bord, deschidere portbagaj din telecomanda si din interior, mp3 pioneer + difuzoare spate, alte aruntisuri.
Motivul vanzarii: nu are aer conditionat.
Pret fix 3800 euro (sau 16 000 ron) stabilit dupa indelungate cautari de anunturi similare pe tot netul.
Accept si anumite variante de schimburi doar cu masini cu AC, dar ma intereseaza in special banii pentru ca am gasit deja un clio la un pret imbatabil.

Date de contact: YM: adi05blu, tel. 0740056477
adiblu
sus cu ea... sau cu el ?!
sergiu-iulian
am o intrebare,dar de ce nu mai are capacele originale de logan?biggrin.gif
adiblu
off topic: nu mai are capacele originale pentru ca ma plictisisem de ele si le-am dat... in stare f. buna, daca imi aduc bine aminte le-am avut la vanzare tot pe aici asta iarna... impreuna cu un set complet de janta tabla. Tu ti-ai dat loganul pana la urma ... era sora cu a mea.
sergiu-iulian
OFF topic si eu tongue.gif lam dat pana la urma loganu.cu greu dar lam dat.nu prea se gasesc pe criza asta cumparatori de loganuri.si loganu meu era frate cu al tau,dar al tau mai are ceva in plus fata de al meu(de ex. deschidere portbagaj din telecomanda,computer bord,mai multe) tongue.gif oricum ii frumos loganu
segcm
Schimb cu a mea te intereseaza?
http://www.reno.ro/http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=153754&hl=
adiblu
Daca dispuneam de diferenta necesara ma interesa, e super masinuta ta, perefer schimb / schimb sau cu o diferenta mica. Oricum, merci pentru oferta si bafta la vanzare.
adiblu
sus cu el, revin dupa weekend cu poze noi.
adiblu
Am predat cheile loganului meu acum o ora noului proprietar, care sper sa fie multumit de el asa cum am fost si eu in acesti 4 ani.
Va multumesc pentru gazduire si rog un moderator sa stearga acest anunt ca sa nu mai ocupe spatiu degeaba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.