Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "recarosare" URGENT
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
POWERbyDAciaVsWERo
SAlut ! am gasit la un coleg de servici ... o DACIA 1310 .. din 1992.. cu faruri patrate. radiata ... eu detin o obosita DACIA 1310 din 1991... cu 4 Faruri !
ma batut gandu sa ii cumpar caroseria .. si sa montez pe ea motorul si cutia mea de viteze si alte minunatii ce mai am prin teleghidata mea ! ... acum cu seria de pe caroserie .. pot sa o mut ?.. k .. nu vreau sa trec pe la inmatriculari bla bla ...
daca se poate face "jmekerii " ... cum :-?... rugaciune.gif
big_wheel.gif big_wheel.gif big_wheel.gif big_wheel.gif
razvaneluu
i schimbi decat fataza , capota , contra aripi , aripi , masca faruri , se gaseste cu totu park ...
POWERbyDAciaVsWERo
omule citeste! eu trebuie sa schimb tot.. TOTTTTTTTT
Muttley
Ve vrei tu sa faci nu e legal.
bucatzel
http://www.rarom.ro/RO/article--Cum_proced...icul_--122.html

Spor la munca.

Probabil poti gasi un service care sa dea cu subsemnalul la schimbarile facute, daca le faci al naibii de bine.

Optiunea cu schimbat contraaripi e al nibii de ilegala, mai ales ca daca stiu bine, seria se mai trece si altundeva prin masina.
POWERbyDAciaVsWERo
unde altundeva ? ! .. . MA risc.. pe 2 octombrie expira inspectia si cu lonjeron rupt .. podea praf si etc... nu ma duc ...
paul-tm
Se poate face smecherii, dar repet NU E LEGAL. Trebuie luata oala de la amortizor unde ai seria, si o sudezi pe masina aia.Numa trebuie facut calumea sa nu se observe, si dat cu antifon peste sudura.Si bineinteles culoarea masini sa fie la fel.
Din ce stiu eu cam atat, dar mai intreaba la un meserias ca sigur stie.
Eu tiam dat un raspuns pentru a mai salva o dacie de la remat..... biggrin.gif .Nu e legal dar se poate, bafta multa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.