Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Filtre GPL
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Logan > Piese auto - Dacia Logan
myhay1208
Salut !
am si eu nevoie sa cumpar cat mai repede filtre de GPL pentru loganul meu ca se apropie de 45.000 ( 44.464 in acest moment) . Am fost la magazin si mi-a zis ca nu se gasesc filtrele de gpl ( filtru de faza gazoasa si lichida) .
Intrebarea mea e daca se gasesc si unde ?
M-ar interesa si unde sunt pozitionate pe masina ( logan 1.4 laureate)
Va multumesc.
faganezu
greu. si eu caut de foarte multa vreme!!!!
AR-18-MOS
Da' voi v-ati uitat cate mizarie e in el? Nu de alta, da' la mine cand l-am desfacut la revizia de 2 ani, era ca nou.
misu78
Mizerie e foarte multa. Chiar daca se recomanda schimbarea la 15k eu le schimb la 10k. Voi ati vazut cata mizerie este in ele? biggrin.gif Instalatorul gel......scuze de GPL iti va schimba si filtrele. 15+ 15 = 30 ron. Succesuri.
AR-18-MOS
La mine,in 20.000Km nu a fost deloc mizerie in filtrul de GPL.
bobo77
Dar totusi l-ai schimbat nu?
AR-18-MOS
Nu. E cel original de cand e masina.
misu78
La primul schimb la 15k erau foarte murdare si a cazut si pilitura din ele.
ionutt daniel
Filtrele nu sunt scumpe, max 60 lei, cu tot cu recalibrarea instalatiei, in cazul Tomasetto. In cazul Landi Renzo sunt ceva mai scumpe, cam 150 lei, si cred ca trebuiesc schimbate obligatoriu, aceasta instalatie avand injectoare f. sensibile. Pentru Tomasetto si alte instalatii after market va pot recomanda service-ul unde am montat eu gpl un nr. de tel fiind 0721371145. Tot el va poate recomanda si pentru instalatii L-Renzo.
Dupa schimbarea filtrelor este obligatorie recalibrarea instalatiei pe laptop, deci nu schimbati fara sa aveti habar de acest lucru.
misu78
Recomand acelasi nr. de telefon. Acolo am montat si eu instalatia..... sigur veti gasi ajutor.
Lord Hades
Acum poate sunt pe langa subiect, dar totusi: un amic si-a cumparat cele 2 filtre direct de la un service dacia. Unul din ele a fost cam 200 lei. A vrut sa fie de origine asa ca ...
Totusi a decis de unul singur sa nu le mai schimbe decat atunci cand nu o sa ii mai porneasca motorul pe GPL biggrin.gif ca parca ar trebui schimbate filtrele la fiecare 20.000 km, daca am inteles eu bine.
tiptil
salutare, am vazut topicul asta deschis de voi

filtre gpl pt instalatia landi renzo gasiti aici

numai bine
razvan_78
eu le-am schimbat in curte fra recalibrare si e mai mult decat ok
nucu68
Pentru Landi gasesti pe net la o firma din Cluj. Eu am luat de acolo, ambele, la preturi ffff avantajoase. Initial le-am schimbat si pe ambele la 10 mii, dar acu il schimb pe cel mic la 10 mii si pe cel mare la 20. Filtrul cel mare se schimba usor. La cel mic e un pic mai greu de ajuns.
Zic mare si mic ca le mai incurc, care e f gazoasa si care lichida
gpl.magazin
Filtre pentru Stag, Milano si nu numai, puteti gasi aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...11&hl=tomasetto.
victor90
Salutare. Un prieten de-al meu si-a luat astfel de filtre la un pret destul de convenabil din cate mi-a spus el de la o firma din bucuresti. Daca vrei sa iti spun de unde imi poti lasa mesaj pe privat.
nucu68
A schimbat cineva aceste filtre singur. La cel mare nu e problema, cred. Cu cel mic am intels ca trebuie ceva atentie. La service in Iasi mi s-a cerut 50 lei manopera cu filtrle mele. De pe net luate cu 35 lei ambele
CristiDP
Cel mai bine e sa te duci la service.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.