Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: cat timp se incarca o baterie pe redresor?
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
cristianrobert
am o baterie rombat de 66 amp si ieri mi-am cumparat un redresor care furnizeaza max 8 amp cat timp o pot incarca sa fie ok si unde sa o incarc ,deoarece pe instructiunile incarcatorului scrie ca vaporii emanati sunt explozivi si toxici?
Sorin_18
pei lasao si tu pana incepe sa fiarba,daca nu ma insel,pana incepe mare grija ca daca o lasi mai mult se poate strica!(cel putin eu asa fac)
einstein1984
Redresorul e reglabil? Daca da, 6,6 amperi pentru 10 ore daca e complet descarcata.
cristianrobert
pai in cartea tehnica scrie ca la inceput daca acumulatorul este descarcat rau baga mai mult si spre final scade pana arata 0 incarcatorul are un ampermetru care scrie ca nu este precis dar se informa cand nu mai incarca,eu am pus bateria aseara pe la 9 pe hol si azi la 8 indicatorul imi arata ca nu mai incarca si am scos-o dar nu am pus-o pe masina sa vad cum merge ,bateria asta care am incarcat-o este de rezerva nu am folosit-o pana acum.
einstein1984
Ok, inseamna ca a avaut timp sa se incarce corect. Dar ca recomandare incearca sa mergi 1luna cu o baterie si 1 cu alta, ca daca sta degeaba se si autodescarca se si sulfateaza mai repede.
cristianrobert
ok multumesc pt raspunsuri
PH-06-BOA
Cu un curent egal cu a zecea parte din capacitatea ei, timp de 10 h.
Nu neaparat sa o folosesti, dar de incarcat, odata sau de doua ori pe luna, trebuie.
Daca curentul de la redresor e mai mic, va necesita un timp mai lung de incarcare, dar daca e prea mare , dauneaza cu atat mai mult, cu cat e mai mare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.