Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reparatie incuietoare capota
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
mircea2006x
Salutare.Sambata seara 2 persoane mi-au deschis capota prin efractie avand ganduri necurate.(Ghinionul lor a fost ca pe unul din ei l-am prins, dar asta e alta poveste).M-a ajutat un vecin sa repar incuietoarea spunandu-mi ca'' a fost data peste cap'' dar nu se mai inchide ca inainte . In viitorul apropiat o sa cumpar o alarma mai ieftina dar pana atunci as vrea sa rezolv problema cumva. Ce ma sfatuiti sa fac ? Sa cumpar alta incuietoare , sa o repar bine pe asta de acum sau sa-i montez un lant si lacat ( l-a portbagaj am lant si lacat ,vad ca acolo nu s-au bagat).
1ustyn
nu se intelege la care capota te referi si ce tip de incuietoare ai(daca e capota portbagajului).
mircea2006x
'''( l-a portbagaj am lant si lacat ,vad ca acolo nu s-au bagat).''' De aici reiese ca nu despre portbagaj e vorba .Mi-au desfacut capota fata la motor(incuietoare normala de dacia 1310).Am reparat incuietoarea ,e ok.Se poate considera inchis topicul.
tichondrius95
Sincer, lant si lacat iti trebuie neaparat, taicamiu are la a lui, dar la a mea nu mi-a facut, a ramas doar cu promisiunea, si cu incuietoarea, sincer te sfatuiesc sa iti iei una noua, e ieftina, si vine frumos la locul ei, si aia veche oricat ai reparao tot scapa in caz k este fortata. Si la mine s-a stricat, dar am luat una nou, am dat vreo 12 sau 15 lei acum un an.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.