Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cum scot capsula vacuumatica dubla?
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
Alexio
Salut tuturor! In primul rand declar ca am fost fraier ca m-am zgarcit sa schimb si capsula dubla cand am schimbat pe cele 2 simple. Si aveam si bordul jos.

As dori acum sa o schimb caci are o membrana rupta si e in toane, cand face vacuum cand nu depinde cum prinde membrana. Bordul este CN model 1998.

As dori sa imi deseneze cineva sau poze sau orice despre cum sa o scot si sa o bag pe cea noua fara sa demontez nimic.
Ionut_Nedelcu
Daca vb de capsula dubla atunci dai jos cele doua capace de la volan (unde este prinsa semnalizarea, comutatorul stergatoare etc.), scoti furtunasele din capsula (unul este deasupra, altul in lateral). Te uiti cu o lanterna sa vezi pozitia capsulei ca sa iti faci o idee cum bagi mana. Pe sub bord apoi bagi manuta frumos si dai de ea instant. O impingi in lateral (cum iti vine tie mai bine, asa barbateste ca nu se rupe nimic) si gata. Cand introduci capsula noua incearca sa conectezi furtunasele mai intai si vezi ca un "dinte de prindere" este mai mic decat restul. Cauti si pe soclul de prindere acolo unde este orificiul cel mai mic si le potrivesti. Te cam chinui vreo 15 minute dar macar nu desfaci jumatate de masina. Spor la treaba.
Alexio
Multumesc! E tare neplacut iarna sa nu ai aer decat pe parbriz...
the fast and furious

Cat costa capsulele astea vacumatice si pe unde ai gasit? Si ei ar trebui sa o schimb pe aia centrala ca nu imi baga pe la aerisitoarele centrale.
pirvumark
11 lei. cel putin in galati. la toate magazinele de piese auto
Alexio
15 lei simplele si 31 dubla la reprezentanta

13 Nov 2009, 23:02:
Aia cu centrala scoti torpedoul si e cea dinspre exteriorul bordului exact in partea din stanga a torpedoului.
RealAlex
Eu nu am mai umblat de mult la repartitorul de caldura. Este lasata sa bata doar spre parbriz:D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.