Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: problema mare
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
stancu_iulian30
supernova este o masina de cenzurat! iar cei care discuta despre asemenea masina habar nu au ce inseamna o masina buna cu adevarat.eu nu mai am demult ''CAZANUL,, de supernova si sunt foarte happy. am o rugaminte la adresa moderatorilor; fratilor va rog fumos nu-mi mai trimiteti e-mail-uri cu prbl supernovistilor!am intrat la panoul de ctrl si am facut toate modificarile posibile ca sa nu mai primesc e-mail-uri si tot continuati sa-mi trimiteti.eventual stegeti si contul de user. multumesc!
misu78
Tu acuma ai BMW de la germanica....... noi ne chinuim cu cazanele noastre. Dute!!!! excl.gif
B_i_t_z_a
Laser Frate!Oricum iti dai seama ca urmeaza sa te i`a lumea la impins vagoane
ionut81
acum are bmw. eu zic ca este mai bine pt. noi ca am scapat de un cocalar
liviu242006
da multi si-au luat bmw-uri si merg cu ele cite 300 de km pe luna ca le consuma cite o galeatasi un bidon si nu mai vb ca nu au bani nici de o cafea si sa dau mari smecheri dar ei put a ..........
B_i_t_z_a
Privesc viata printr`un geam de Mercedes.....Din exterior
Apropo... de ce zici ca Supernova e Cazan??Iti demonstrez la orice ora ca sunt multe alte masini sub Dacia Supernova si nu spun asta doar ca sunt posesor de masina mai sus mentionata,dar am condus multe masini printre care si be`emveu...Sa nu mai vorbim de intretinerea masinii.Bafta
djasu82
parca alataieri a intrat unu cu bmw intr-un stalp si a cumata viata la doua pitipoance ... si ati vazut ce a mai ramas din nemtoaica ... Pustani cand se vad cu cp multi ai da in guse cu 200 de km in curba... Sa speram ca nu va avea si el parte de acelasi masacru BMW te impinge la scurtatea vieti.
Daca SN e cazan cele straine SH cum sunt ... se dezintegreaza repede si mai ales ca sutn motoare tocite si au anii de fabricatie 95-98.
Lasa sa-i pice ceva sau sa-l buseasca careva sa vaza ce da din buzunar chiar daca o sa le ia si SH.
Mie mie frica de figuranti astia mai ales in bucuresti noaptea daca conduci , nu sti ce prost intra in tine ... astia din bucuresti sunt kamikaze mai rau decat japonezi .
pician90
:kamikaze" bine caracterizata ..lumea care are prea multi cai putere sub capota si nu stie ce sa faca cu ei..ar trebui o caramida sub pedala de acceleratie...ca astia le tin in blana fara sa gandeasca ce se poate intampla..mi-e mila de cei nevinovati..sufera si mor din prostia celor din specia KamiKaze.. pacat.
emil_t
ti-ai schimbat cazan de supernova cu cazan de bmw.
Hacker
Cea mai buna masina e cea pe care o ai, dar daca ajungi si critici pe alti care au masini mai slabe decat ce ai tu inseamna ca suferi de prostie, lipsa de educatie. Daca esti arogant de rugam respectos sa ramai in lumea ta. Multi care sufera ca tine nu au prieteni, si intra pe forumuri criticand pe alti ca sa fie bagati in seama. Omule nu esti mai smecher decat noi ca ai un jeg de bmw din 95. Decat cu un bmw luat pe credit, prefer o sn cu bani din buzunar. Multi ca tine sunt, si tot atatia au masinile zilnic in parcare..


Eu iti doresc succes, si iti doresc o viata plina de realizari. Credema cand ai trecut la bmw 95 nu ai realizat nimic, ai mai coborat o treapta.. Succes...
liviu242006
ca idee un coleg de al meu de la munca a dat pe un telescop 10 mil de bmw nu mai zic ce injura ca i sa dus banii pe 3 saptamanii de munca.cind asi aduce aminte ce putin consuma supernova si ce ieftine erau piesele ofteaza
tataiedaciotul
O vorba veche spune: "domnia,prostia si fudulia se platesc din greu"!... radmasa.gif
Bogyciu
Alt motiv nu ai gasit sa te lauzi ca ai schimbat masina? Ce sufera unii dom'le...
Maskatu
Gata, am rezolvat. Nu veti mai fii deranjat de mesajele enervante. Succese depline cu bmw-ul !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.