Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ax stergator(cuzinet)
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
ursu_florin2002
sal. fratilor. Am si eu o problema la DSN a mea : s-a rupt axul de la stergatorul din dreapta.( axul , adica stutul acela cum se cheama , de care se prinde bratul strgatorului acela cu filet). Sunt din Braila , am fost la service a zis ca nu gasesc decat la dezmembrari. Am fost la dezmembrari , nimik. mi s-a spus ca ar fi mai bine sa iau cuzinetul (parca asa se cheama) cu totul, ca se schimba mai usor. Ajutati-ma va rog f.f.f. mult care aveti , sau care aveti din dezmembrari. Trimiteti va rog si prin posta sau orice. Nr. tel. 0746078322.
ursu_florin2002
sal. fratilor. Am si eu o problema la DSN a mea : s-a rupt axul de la stergatorul din dreapta. Sunt din Braila , am fost la service a zis ca nu gasesc decat la dezmembrari. Am fost la dezmembrari , nimik. mi s-a spus ca ar fi mai bine sa iau cuzinetul (parca asa se cheama) cu totul, ca se schimba mai usor. Ajutati-ma va rog f.f.f. mult care aveti , sau care aveti din dezmembrari. Trimiteti va rog si prin posta sau orice. platesc dublu.Nr. tel. 0746078322.
j00hn
fratemeleu nu trebuie sa deschizi 1000 de topicuri wink.gifwink.gif ajunge unul
ursu_florin2002
sunt disperat ca s-a rupt ala. Am vrut sa iau stergatorul cu totul in casa , am fortat filetul ca mergea creu , si a pocnit.
fuzzzy
Daca ai noroc, gasesti pe la vreun service de dacii... eu asa am gasit... la dezmembrari vroiau sa imi vanda tot ansamblul stergator... asa am dat vreo 50-60 de lei pe axul ala, l-am inlocuit si momentan inca merge destul de bine...
ursu_florin2002
am fost la service cu ea. La toate service-urile din Braila. A zis ca nu gasesc asa ceva decat la dezmambrari.
fuzzzy
Verifica si pe forum la bursa persoane care isi dezmembreaza masina...
ursu_florin2002
caut sa vad ce gasesc.
DJMaxx
i-ati altu nou ... adica tot ansamblu stergatoarelor ...ca nu cred ca o sa gasesti
ZLATE58
Pai, problema este rezolvata de pe 25 dec.numai ca respectivul nu a mai intrat pe forum nici macar nu mia multumit ptr. ca i-am dat un ansamblu intreg de stergaror de dsn
DJMaxx
ai facut pe MOS CRACIUN ... mai bine mi le dadeai mie ca si asa imi face probleme un stergator de imi patineaza pe surupu ala de strangere cred ca s-au dus santurile alea ori de la brat stergator ori de la surup nustu de unde e cret e ca ,cand plec dimeneatza pe vremea asta , bineinteles ca uit pornite sergatoarele si ingheata pe geam .... sa le vezi atunci cand unu o ia intr-o parte si unu intralta .... de tot rasu ,asa ca amstrans suroapele pana cand s-au dus
slash21
si eu am avut aceeasi problema,am rupt axul acela dar l-am rezolvat.din fericire pt mine mama ii strungar si m-i la facut la strung.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.