Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bucuresti - Vatra Dornei
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
liviudavid
Salut,

Intentionez sa merg in concediu peste cateva zile la Vatra Dornei. Va rog sa imi spuneti daca ati circulat recent pe aceasta ruta, cam cum este drumul, cam cat timp fac pana acolo si daca avem radare pe drum.

Drum bun sa aveti !
Batrānul
Daca vrei informatii, specifica si de unde pleci: din Cluj, din Bucuresti sau din Baia Mare? din semnatura ta nu rezulta localitatea de domiciliu.
L.E. Scuze, nu am fost atent la titlul topicului; deci e vorba de Bucuresti - Vatra Dornei. Ar fi 3 variante:
1. Pe Valea Prahovei - Brasov - Tg. Mures - Reghin - Vatra Dornei. Vara se face cam in 8-9 ore; nerecomandabil iarna; f. aglomerat pe Valea Prahovei.
2. Pe DN2 pana la Bacau, apoi prin Piatra Neamt (DN15) - Vatra Dornei, cca 500 km, cam 9 ore. Pe DN 15 nu am mai mers demult, e cam dificil iarna.
3. Bucuresti - Suceava pe DN2, apoi Suceava - Vatra Dornei pe DN17. Avantaje: drum perfect (pt. Romania) pana la Suceava. Dezavantaje: traseu mai lung cu cca 40 km decat precedentul.
eugeniuz2004
Sau mergi pe DN2 pana la Falticeni si de acolo o iei spre Gura Humorului si mai departe pana la VD.
si foarte bun si de la pana la VD (sper! sa mai fie si dupa inghet - dezghet!)
ursul-alb
Si mai si: nu te du pana in Falticeni, ca nu ai ce sa vezi iarna dry.gif Cu vreo 3-4 km inainte tine-te de indicatoare si fa stanga spre Gura Humorului.
Iarna ce ti-au recomandat oamenii de mai sus e cea mai sigura varianta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.