Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: broasca infundata
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
costi
Un "om bun" mi-a infundat cu ceva broasca usii pasagerului. Cum merg mai mult singur nu-i mare necazul dar cind e cineva cu mine trebuie sa o deschid din interior. Nici asta n-ar fi o problema majora dar m-am cam saturat sa tin oamenii la usa.
Ma gindeam s-a dau jos si sa incerc s-o desfund. A mai dat-o cineva jos ? Si daca da, am sanse s-o desfund sau sa ma las pagubas ?
Maskatu
Banuiesc ca a infundat tabla din jurul incuietoarei. Dai jos fata de usa, scoti incuietoarea, si cu un patent, eventual o carpa pusa in capatul lui, poti sa indrepti repede tabla.
costi
QUOTE(Maskatu @ 10 Jan 2010, 21:47)
Banuiesc ca a infundat tabla din jurul incuietoarei.
*
Nu chiar ci a bagat ceva (bat de chibrit cred...) IN broasca, asa ca nu mai pot baga cheia in ea decit pe jumatate.
Maskatu
Tu te refereai in interiorul broastei. Eu am inteles marginea ei. Nu cred ca poti face ceva in privinta asta pentru ca din cate imi aduc aminte broasca este capsulata. Poti eventual sa incerci sa scoti batul de chibrit. Dar nu inteleg de ce te deranjeaza. Nu ai inchidere centralizata? Eu nu am folosit niciodata broastele din fata pentru ca deschid usile din inchiderea centralizata, deci se deschid toate si se inchid toate in acelasi timp.
fuzzzy
Si daca ramai fara baterie la cheie pe undeva pe drum? E cam nasol, iar mai departe daca se schimba o broasca ar cam trebui schimbate toate... sau poti sa te chinui sa vei daca poti sa scoti obiectul strain din broasca... cine stie, poate reusesti...
Maskatu
Mai are usa de la sofer + hayonul, deci are pe unde sa intre in masina, nu asta este problema. Decat sa schimbe toate broastele si incuietorile doar pentru broasca infundata, mai bine se duce la munte cu banii aia. Totusi nu ne-a spus daca are sau nu are inchidere centralizata.
Relu_GTT
oricum majoritatea sn nu au incuietoare pe dreapta a mea nu are, cred ca numai cele din 2001 au, avand portiere de nova
Maskatu
Se poate ca cele fara incuietoare pe dreapta sa fie si cu usi de solenza. Nu stiu sigur daca chiar toate care nu au incuietori in dreapta au si usa de solenza.. poate ca au pus si usi de nova dar nu au mai dat gaura pentru incuietoare...
Relu_GTT
ale mele nu sunt ca alea de nova cum am vazut ca sunt ale tale sunt ca cele de la solenza
arogant
S-ar putea sa gasesti doar set (butuc contact, Yala usa, yala hayon si buson rezervor) care nu cred ca este deloc ieftin. Doar buson rezervor costa cam 25 ron
costi
Ok multumesc de pareri, o sa incerc s-a scot si s-o desfund (broasca) si o sa va tin la curent.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.