Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Drum Bucuresti - Sibiu
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
alladin
salut, am o intrebare pt. cine a mers de curand pe ruta Buc-Pitesti-Rm-Valcea-Sibiu,cum e drumul?
Au inceput lucrari? Mai este distrus? Cum e Dealu Negru? Valea Oltului?
Va multumesc.
danutsb
Alaltaieri am mers pe ruta Sibiu - Rm Valcea - Curtea de Arges - Bucuresti, iar ieri Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu. Recomand a doua varianta. Dealul Negru s-a reparat (romaneste desigur), iar portiunea de max 5km pare chiar mai buna decat portiuni de pe drumul catre Curtea de Arges.

Valea Oltului este OK, cu exceptia a doua viaducte.
alladin
merci frumos, A1 e cu gropi?
AlexC
Ieri am fost pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Cheia - Brasov - Sibiu. 4.5 ore fara pauza, drumul aglomerat pana la Valenii de Munte apoi gol-gol. Drumul foarte bun, de la Brasov la Sibiu sa putut merge cu 140km/h lejer in afara localitatilor, o placere.

La intoarcere (luni) trebuie sa o iau pe alta parte, ca sotiei nu i-au mai placut curbele de pe DN1A. sa vin pe Brasov - Sinaia - Bucuresti sau Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti? Prefer 1 ora in plus la drum decat sa merg 1 ora cu 20km/h prin gropi, dar nu stiu care mai e starea exacta pe bucata Valcea - Pitesti.
aqua
bucuresti - tm, prin pitesti, valcea, sibiu, deva, lugoj
am prins acum 3 sapt si varianta cu gropi pe dealul negru, sa-ti blestemi zilele, si acum am prins varianta peticita, oricum mult mai bine decat data trecuta, se merge destul de bine, pe pitesti mai sunt pe ici colo gropi ratacite
intre lugoj si tm e o portiune nasoala apoi intre lugoj si deva una si mai si, peticita, gropi, denivelari, numai bune pt zdruncinat si testat articulatiile
Adrian00
off:Puteai merge la TM si pe Lipova(de la Deva nu faci stanga catre Lugoj,mergi drept inainte)si e drumul mult mai bun,numai cred ca mai lung cu vreo20km.

Unde e portiunea aia nasoala intre Lugoj si TM?E drumul ca in palma,numai ce e reparat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.