Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Herculane - Satu mare si retur
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
441529
Trebuie sa fac niste drumuri in zilele urmatoare. Voi pleca de la Bucuresti spre Herculane (via Alexandria - Craiova - Turnu Severin). De aici va trebui sa fac o vizita fulger pana la Satu Mare si apoi retur la Herculane de unde inapoi la Bucuresti.

Pentru drumul pana la Satu Mare as avea 2 variante:

1. Herculane - Caransebes - Lugoj - Timisoara - Arad - Oradea - Satu Mare - cam 478 km;
2. Herculane - Caransebes - Hateg - Deva - Brad - Campeni - Huedin - Zalau - Satu Mare - ceva mai lung.

Ma intereseaza traseul cel mai rapid cu putiinta, chiar daca este mai lung, nu conteaza. Consumul, de asemenea, nu conteaza.

La prima vedere, ar fi de luat in seama prima varianta. Nu se merge prea mult prin zone de munte dar, apropierea de granite ma face sa cred ca este mult mai aglomerat.

Nu stiu care este starea drumurilor in aceste zone, radare, zone de evitat. De asemenea, ar fi bine de stiut, ceva restaurante pe parcurs unde se poate manca bine.

Ca timing, plecare din Bucuresti miercuri dimineata, din Herculane catre Satu Mare joi dimineata si retur sambata dimineata.

Orice alta sugestie este binevenita.
argon
ambele au parti proaste la un moment dat, recomand prima varianta, nu are treaba apropierea de granita cu aglomeratia, aglomeratia e pe DN7, pe unde iasa/intra grosul din tara.
Catalinmodena
Prima varianta o recomand si eu!Am facut mai demult drumul pana la Timisoara.In mare parte ok insa mai sunt cateva portiuni proaste.Timisoara Arad iar ok.

De acolo nu stiu cum mai este!
adi_ar
De acolo vine greul! smile.gif
Arad-Oradea (DN79) este proaspat reabilitat insa este vai de mama lui!
Este practicabil, totusi!

Pe Oradea-Satu Mare n-am mai fost de multa vreme.
441529
Multumesc pentru sugestii.
Mai astept si altele pana marti seara.
Brainie
QUOTE(441529 @ 2 May 2010, 18:34)
2. Herculane - Caransebes - Hateg - Deva - Brad - Campeni - Huedin - Zalau - Satu Mare - ceva mai lung.
*


Păi Câmpeni - Huedin nu e mai mult forestier (mai precis bucata Horea - barajul Fântânele/Beliș)? Adică aproape inaccesibil la momentul de față ?
441529
Pai de asta am intrebat si eu de variante. Pe o harta actualizata 2010 imi arata ca e drum national, pe Autoroute 2007 nu mi-l arata deloc si ma pune sa merg pe la Oradea.
Inseamna ca varianta 2 pica din start.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.