Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] anvelope GoodYear Duragrip 185/65 R15
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
daredan
Cum am spus in titlu am de vanzare 4 cauciucuri aproape noi GoodYear Duragrip. Le-am cumparat anul trecut de la Augsburg Militari cu factura si garantie pana in 14 Mai 2010. Cauciucurile au fost rulate pe masina cca 1000-1500km si dupa aceea am vandut masina. De aceea spun ca sunt ca noi pentru ca nu au mai fost pe masina, au stat in garaj pe jantele originale. Nu au galme, taieturi sau defecte de vreun fel, au inca tepii de cauciuc pe laterale. Pretul este de 700RON pentru toate 4, nu accept oferte nerezonabile (de genul 350 pe toate patru). Tel 0762149941.
daredan
Anunt valabil, anvelope pentru Dacia Logan. Oferta este mai mult decat rezonabila, gumele sunt impecabile fara defecte.
daredan
Anunt valabil! Reprezinta o alternativa ieftina pentru a avea cauciucuri noi pe masina. Au numai 1500km rulaj (cel mult), sunt ca si noi la aproape jumatate de pret. Cauciucuri GoodYear Duragrip 185/65 R15 pret 700RON.
Andy_ACS
De unde esti? In pret sunt incluse si jantele (ziceai ca anvelopele sunt 'depozitate' pe jante)?

Bafta!
daredan
Salut! Sunt din Bucuresti, anvelopele sunt pe jante dar jantele sunt de Alfa Romeo pe 5 gauri. Din pacate jantele nu se potrivesc pe altceva decat pe Alfa Romeo (156). Am mentionat ca sunt pe jante pentru a asigura potentialii cumparatori ca se pot vedea umflate (fara galme, etc). Pretul este fara jante. Numai bine.
michou
Salut,

ce DOT au? poze cu ele poti sa pui?
daredan
Uite poze cu ele, problema este ca DOT-ul nu este prea vizibil din poze si la cauciucuri nu am ajuns astazi. Daca esti interesat o sa-ti spun maine. Din poze se poate vedea ca nu au uzura aproape deloc.
daredan
UP! Oferta valabila!
daredan
UP!!!!!
daredan
Oferta este inca valabila, cauciucurile ar sta mai bine pe o masina decat in garajul meu.
daredan
Anunt valabil!
daredan
UP!UP!UP!
daredan
Anunt inca valabil! O alternativa ieftina pentru a schimba cauciucurile vechi cu unele noi de calitate la un pret scazut!
daredan
Am redus la 650RON. Haideti ca sunt cauciucuri bune, nu save, nu kormorane, nu matadore. Garantia de magazin din pacate a trecut doar pentru ca a trecut perioada dar inca odata, ele nu au fost folosite ci au stat in garaj. Oferta valabila.
daredan
VALABIL!!!
daredan
UP!
daredan
UP!UP!UP!UP!
daredan
Anunt valabil!
daredan
anunt valabil
daredan
UP!
daredan
up.gif up.gif up.gif
daredan
Valabil!


29 Jun 2010, 21:05:
up.gif up.gif
daredan
Valabil!
daredan
De vanzare, cauciucuri bune!!!! up.gif
daredan
Valabil!
daredan
Valabil smile.gif
daredan
valabil
daredan
Inca valabil!
daredan
up.gif up.gif
daredan
Anunt valabil.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.