Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [CUMPAR] Radiator Dacia Nova
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
G I M
Cum spun si in titlu, cumpar radiator racire pentru Dacia Nova, nou sau sh in stare buna.
G I M
Nu mai dezmembreaza nimeni nova? biggrin.gif
G I M
Suuuus!
bradut
am un radiator de bord de supernova
G I M
Bradut, eu caut un radiator de RACIRE nu INCALZIRE smile.gif. Merci

G I M
Chiar nimeni?
G I M
UP!!!!
G I M
Uppppp!
G I M
Suuus!
G I M
up.gif
G I M
Inca mai caut!!!
G I M
Nimic?
G I M
Haidaa!
G I M
Sus!!
vladut88
dute la dezmembrari si cauta un radiator de golf 3 are 70 cm lungime sau orice alta masina ,eu am gasit de golf 3 aproape nou ,arata super si nici scump nu era 200 lei (pt cum arata era chiar pomana) ,dar la ce imi trebuia mie era prea mare ,pe nova intra 100%
G I M
Vladut, merci de sfat. Radiator de golf 3 gasesc peste tot, chiar are un prieten de-al meu unu nou. Trebuiesc facute modificari multe? Elv de nova se mai potriveste pe radiatorul de golf? Acum am radiator mare de berlina dar e spart si imi curge. Crezi ca ala de golf 3 se potriveste?
vladut88
chiar la fix nu se va potrivi adica fara nici o modificare ,dar cu putina imaginatie potriveste ,cea mai mare diferenta ii ca are ambele stururi de la furtune pe stanga ,dar aia de rezolva simplu cu o bucata de teava si cu niste furtun si coliere ,electroventilatorul nu va potrivi perfect ,dar cu ceva modificari merge ,eventual pui elv de golf 3 care va merge la fix si este si mai eficient ,ala de golf 3 are 2 viteze
alfasiomega
eu am un radiator de supernova care picura din cand in cand,doar printr-un singur loc in dreapta si la o saptamana puneam apa in borcan.
G I M
Vladut merci, o sa vad ce fac.
alfasiomega si al meu picura foarte putin, completez cam la 2 saptamani poate, dar nu suport sa vad pata sub masina.
G I M
up.gif
G I M
up.gif
AndreiSN
De ce nu il lipesti daca picura asa putin ? se lipeste si tine , si nu costa mai mult de 50 ron la ateliere de acest gen.
G I M
Andrei, am incercat sa-l lipesc, l-am dat de 4 ori jos de pe masina si nu reusesc sa-i gasesc porul ala, e in stanga jos prin fagure pe undeva, nu-mi pot da seama.
AndreiSN
Am inteles , eu tot asa am avut o problema in coltul stanga jos , la imbinarea tevilor acelea micute cu partea de jos , si m-am dus la un atelier ptr asa ceva , si mi-a lipit , cu o solutie gen A+B , din doua solutii , le-a amestecat a lipit , l-a lasat umpic si apoi l-a bagat in apa si a bagat aer pe el , e lipit de 2 ani de zile si merge foarte bine.
G I M
Al meu e de cupru deci il pot lipi cu cositor, dar e gaurit aiurea daia vreau sa iau unu bun, original de nova.
G I M
up.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.