Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dacia Sandero Mk2
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Sandero > Diverse - Dacia Sandero
al3x3
Tocmai ce am citit in revista TopGear in sectiunea unde e prezentata Dacia Duster, ca Sandero va fi inlocuit cu un alt model. Stiti ceva detalii? (eventual vreun cgi?)
Stefan
Wow, ce bombshell!!!
Cica si noul Astra va fi inlocuit de un nou model, hai sa facem topic de pe acum.
al3x3
Discuta asta este cam off-topic, dar imi pare rau daca am gresit si v-am deranjat, dar dar am crezut ca scopul forumului este acela de a comunica si a face schimb de informatii. De exemplu mai este un topic legat de viitorul Logan, char pe acest forum http://www.daciaclub.ro/Noul-Logan-2009-t100737.html. Acel topic a fost deschis in 7 Feb 2008. Daca l-ai urmarit, s-a discutat lansarea viitorului Logan cel tarziu in 2012. Deja au trecut 2 ani de la deschiderea lui. Avand in vedere ca eu nu am prea multe informatii, locul acestui topic nu este la stiri, ci aici la Diverse - Dacia Sandero.

PS: In speranta ca am reusit sa clarific menirea acestui topic, va rog rezumati-va la discutiile legate de acest subiect.
einstein1984
Eu cred ca intai o sa apara noul Logan.
slider2
QUOTE(al3x3 @ 13 Jul 2010, 23:59)
Discuta asta este cam off-topic, dar imi pare rau daca am gresit si v-am deranjat, dar dar am crezut ca scopul forumului este acela de a comunica si a face schimb de informatii. De exemplu mai este un topic legat de viitorul Logan, char pe acest forum http://www.daciaclub.ro/Noul-Logan-2009-t100737.html. Acel topic a fost deschis in 7 Feb 2008. Daca l-ai urmarit, s-a discutat lansarea viitorului Logan cel tarziu in 2012. Deja au trecut 2 ani de la deschiderea lui.  Avand in vedere ca eu nu am prea multe informatii, locul acestui topic nu este la stiri, ci aici la Diverse -  Dacia Sandero.

PS: In speranta ca am reusit sa clarific menirea acestui topic, va rog rezumati-va la discutiile legate de acest subiect.
*acel topic cu noul logan 2009 face referire la faceliftul aplicat loganului acum aproximativ 2 ani, de aceea este deschis in 2008. intre timp pe el s-au purtat discutii referitoare la intr-adevar noul logan (nu doar un facelift), dar nimic concret. in ceea ce priveste viitorul sandero, este clar pentru toata lumea ca va fi tot varianta hatchback a viitorului logan. doar poate la design sa se adopte din nou o directie diferita, desi tinand cont de efectul crizei s-ar putea ca cele 2 modele sa semene mult mai mult.
Stefan
Topicul cu Logan a avut un rost atata vreme cat au existat dovezi palpabile referitoare la existenta facelift-ului. Ca mai apoi s-a transformat in loc de dat cu presupusul referitor la generatia a doua e altceva. Dar tu ai deschis un topic fara a exista o baza, un hint, o poza, o ceva, o informatie. Ai zis doar - o sa apara Sandero 2. ASA SI? Crezi ca nu stiam?
bobo77
Ce naiba bre nu s-a facut nici face lift la sandero si unii vorbesc de sandero 2
Squirrel
minny
Probabil va fi faceliftuit la anu o data cu Dusterul.
bobo77
Nu-mi place partea din fata a masinii din clip.
minny
Pana la facelift se va mai lua la pila vechiul sandel cu serii speciale si crom pe ici pe colo. Pentru Sandero normal avem acel Sandero Story care nu are nimic deosebit pe el in afara de un cd-mp3 mai evoluat si comenzi pe volan insa la Stepway vor sa introduca noul motor de 1.6 16v si sa mai schimbe putin ambianta interioara;

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Se pare ca cel putin in Germania pretul lui Sandero Stepway II cu motor de 1.6 16v va fi de 10.500 EUR.

Sursa
bogdan_dsn
Vor pune jantele pe 16? Ar fi o chestie. Si cd-player-ul pare altul.
minny
La noi s-ar putea sa ramana pe 15 .. cine stie. In vest si la ora actuala is pe 16 dar la noi nu.
Iulikk
Spoiala aia rosie inseamna "serie limitata"? Wow... ne-am dat dracu' mellow.gif
minny
Si au aparut si preturile. Pentru cine credea ca vopseaua aia e gratis ..tapa. Toate preturile de Stepway sar in sus cu 150 de cricketi.

Sursa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.