Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [CUMPAR] Proiectoare SupeRNova
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
fuzzzy
Dupa cum spune titlul, cumpar 2 bucati proiectoare Supernova, adica partea dreapta + partea stanga, in stare ok, fara sparturi, crapaturi, lipituri in sticla sau plastic, ofer maxim 100 lei daca sunt in stare ok, pentru Bucuresti si apropiat pot sa vin personal sa le ridic.

Fie postati fie sunati la 0723.98.26.26, multumesc.

23 Jul 2010, 18:54:
N-are nimeni?
fuzzzy
Chiar nimeni?!??
fuzzzy
Up!
fuzzzy
Valabil...
fuzzzy
Inca le vreau...
fuzzzy
Up!
fuzzzy
Sus!
puiu82
Ai pm.
Bafta!
CrysMM
Sfat: 100 ron sunt la magazin.

Sa nu cumperi neoriginale, ploua in ele sad.gif
sorlaglivio
Am eu uite aici : http://www.reno.ro/http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=188230&hl=, ai si foto in anunt 50 ron.
fuzzzy
@sorlaglivio: multumesc insa eu caut cele care seamana cu originalele.

@CrysMM: da, ai dreptate... 100 ron... per bucata...
CrysMM
Man, am cumparat din Buzau neoriginale cu 35 RON/bucata, turcesti si s-au incarcat cu apa la prima ploaie. Originale (cel putin erau in cutia albastra cu holograma si erau diferite ca material) la 55 ron/buc. Oricum nici cele "originale" nu sunt bune de nimic. Acum modific bara pentru a pune de Logan. Nu ploua in ele, se pot regla cum vrei, fac treaba buna si costa 100 RON setul.
fuzzzy
Da-mi mai multe detalii despre zona, te rog... faptul ca se umplu de apa la ploaie se poate "repara" prin desfacerea sticlei fata de proiector si adaugirea de silicon din belsug... am mai facut asta o data si a mers destul de bine... daca nu era plasticul de proasta calitate si spart si crapat si lipit poate ar fi rezistat mai mult... asa ca astept fie aici, fie pe pm detalii despre magazinele de care spui tu... eventual la un drum prin zona as trece sa achizitionez proiectoarele turcesti... cele originale sunt de aceeasi calitate deci nu se merita banii in plus...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.