Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: cum fixez o stergatoare(brat) sa nu se mai miste
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
brigada_diverse
salut
am si eu o belea
la stergatorul din dreapta...am o belea
cam asa ceva: stergatoarele merg...ala pe stanga merge normal..ala de pe dreapta nu mai revine in pozitia initiala..ramane sus
cum sa il strang?
la fel facea si ala de la sofer dar sub piulita am pus 2 saibe si am strans mai bine si ala tine, dar la ala pe dreapta deja nu mai merge

ceva cositor lovit ar merge pus ca sa il preseze acolo sa fixeze bratul de la stergatoare?

va rog nu ma luati cu "schimba bratul" sau "schimba chestia pe care vine bratul"...
bratul e nou...si aia de pe masina e cumplit si chiar nu imi vine sa o schimb...

daca nu se poate rezolva alt fel o sa le schimb..dar intreb..poate o mai fi vreo solutie

astept raspuns.

Cu resprect,
brigada_diverse
cristianrobert
epoxy a+b cea mai buna solutie de lipit ,pune pe filet pune bratul pe tija pune si cateva fire de canepa si straange piulita si acolo moare.
brigada_diverse
ideea nu e rea, ms,dar am o intrebare...se va mai putea schimba vreodata?
nelu_1985
Pune banda de izolat sau o carpa pe ax sa intre bratu fortat, pui o saiba grower si strangi piulita.
Paulorossi
saiba grower sau loctite 243,pt a nu avea probleme la demontare mai tarziu
Ov
carpa smile.gif
mecanick_maverick
Īncearcä asa .[attachmentid=1627643795]
Ov
eu n-as da in ele. Suportul cu care sunt prinse de caroserie este dintr-un material casant se se poate rupe foarte usor.
cristianrobert
eu zic ca in viitor se mai vor desface,adezivul este slabit in timp de ploaie ,soare si inghet si poate fi slabit si mai tare atunci cind vrei sa le desfaci cu vata imbibata in acetona
Paulorossi
Pune loctite 243 daca ai,iti garantez ca nu se desfac.
tichondrius95
Foita subtire de plumb. Cositorul e moale. Daca vrei sa te comlici se poate schimba tot surubul ala cu striatii, e vreo 20 de lei unul, da e de munca( e 20 de lei, surub+tub+piulita, saiba garnitura)
axy89
Solutie personala. Gaurit prin brat si ax cu diametrul de 4 mm,surub si piulita. Functioneaza de 10 ani.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.