Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: probleme dacia 1310 din 98
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
iulian_p
A mers foarte bine dar de la o vreme a inceput sa porneasca greu. La un moment dat a pocnit in filtrul de aer si a scos un fum gros pe acolo. In cele din urma a pornit. Cine poate sa ma lamureasca de ce a pocnit? multumesc anticipat.
Paulorossi
Nivel prea mare in CNC sau aprindere prost reglata:bujii care nu lucreaza,avans prost reglat
baciudibaciu
QUOTE(Paulorossi @ 28 Aug 2010, 08:08)
Nivel prea mare in CNC sau aprindere prost reglata:bujii care nu lucreaza,avans prost reglat
*De ce esti rautacios ?
sunt multi tineri nefamiliarizati cu abrevierile uzuale !
CNC -camera nivel constant
ps ar fi urmat firesc ,aceasta intrebare
besche
Roaga pe cineva sa-ti regleze avansul si asigura-te ca nu a sarit un ''dinte'' la distributie. Verifica si platina.
iulian_p
Am mai umblat un pic la platina si la avans. Pare sa-si fi revenit. Acum porneste usor inclusiv pe gpl. Atunci nu mai vroia deloc pe gpl. Problema e ca platina parea ok si inainte. Deci am ramas cu nebuloasa. A fost sau nu platina? Apropo: merita sa pun platina doduco in loc de metalplast?
cossu_bossu
e buna doduco dasta am eu pe a mea si merge brici dar sa fie reglata bine si a mea tot pe gpl e si o pornesc numai pe gpl
iulian_p
In final am reusit s-o aduc la linia de plutire dar parca nu mai merge cum mergea odinioara. Uneori porneste bine pe gaz, uneori nu prea porneste cu toate ca la aprindere am schimbat cam tot, cam da rateuri usoare in toba orice i-as face la avans sau platina , bobina, bujii, fise etc. insa cred ca 190.000 km din care 90.000 pe GPL cu motorul neumblat e ceva. Ma gandeam daca nu cumva are motorul ceva supape sau altceva si as vrea sa aflu o parere daca se merita sa rectific supapele + reglat culbutori , etc. sa mai tina macar un an doi fiindca bani de alta nu-s si motorul nu consuma ulei si merge chiar frumos la drum intins nu bate nu e zgomotos. Oricum in ultima vreme m-a suparat destul si parca as vrea sa-i fac ceva ca vine iarna.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.