Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: actionare geamuri si reglare oglinzi
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Duster > Imbunatatiri - Dacia Duster
nicolaem
A investigat cineva oare daca exista vreun tip de maner interior de usa, compatibil cu DUSTER-ul, ce sa permita amplasarea comenzilor pentru actionarea geamurilor electrice, precum si reglajele oglinzilor pe acesta ? Adevarul este ca toate modelele ce se respecta cat de cat au aceste actionari amplasate pe manareul interior al usii de la sofer.
alindrgn
vezi ca nici citroen nu are butoanele pe usa. sti unde le are? in fata schimbatorului jos de tot. alea sunt prost amplasate nu la logan smile.gif
venusake
Oare ala de Laguna II, n-o fi valabil? Intreb si io, ca nu stiu!
saddan
QUOTE(nicolaem @ 6 Sep 2010, 13:08)
Adevarul este ca toate modelele ce se respecta cat de cat au aceste actionari amplasate pe manareul interior al usii de la sofer.
*


Stiu ca frizez offtopic-ul dar am o intrebare retorica: daca Lamborghini Gallardo are butoanele de deschis geamurile pe consola centrala (similar Logan) inseamna ca e o masina care nu se respecta?!

cu bine
caphonne
Mie nu-mi place pe manerul usi de la sofer conduc cu stanga pe volan cu dreapta pe schimbator sprijinita pe cotiera si cand este necesar pe volan.Deci prefer sa fie pe consola centrala.Asa ca fiecare cu gusturile lui.
CGDBZ
Si mie imi place mai mult pe consola centrala dar sa aiba impuls , e cam incomod sa stai cu degetul pe buton pana se ridica geamul .
TAW
Sau macar impuls pe coborare...ca sa nu mai fie nevoie de sistemul antiprindere.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.