Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vibrochen rupt
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
bamse2008
Tocmai s-a stricat masina, un break din 1995.Am ajuns cu ea la nenea mecanic si imi spune ca tocmai s-a rupt vibrochenu.
Ultima data cand s-a stricat masina am cam fost tras in piept, asa ca va intreb pe voi: ce presupune inlocuirea lui, cat de adanc trebuie sa bag mana in buzunar?
dacia_slk
Destul de adanc... daca chiar asta e...
Alex4u
daca e asta mai bine cauti alt motor.....asculta-ma pe mine ca am facut rk total si nu se merita te costa cat nu face masina ta..
bamse2008
Mda, cam adanc, piesele in jur de 500 lei
ydaniel
daca iei arbore nou sa iei de prems sau de universal.
gangara
acum 2 ani cand mi s-a intamplat aceeasi chestiune m-a costat cca 650-700 lei. Asta in cazul in care manopera m-a costat doar 50 de lei (ceea ce m-a ajutat un tovaras).
Pe arbore am dat cca 250-300 parca. Este de Nova facut in Bv (am motor de 1600). Deci al tau s-ar putea sa fie mai ieftin.
In rest...cheltuielile se strang...cuzineti(numai astia au fost vreo 100 lei), garnituri, ulei, simeringuri, tigari, ceva haleala...si 2 zile de munca.
Eu am schimbat parca si rulmentul de presiune.
Reparatia am facut-o prin datul jos al motorului.

succes
bamse2008
Piesele au costat 450 lei, arborele fiind 260.Manopera 250.
Acum, exista si aici un regim special de rodaj? Mecanicul spunea ca vreo 500km s-o las mai moale pana se aseaza, etc etc si apoi ii facem un schimb de ulei.

Cel mai greu a fost sa gasesc semicuzinetii axiali.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.