Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Desfacut carburator si gasit totul nestrans.
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
Alexio
Bun... am decis sa desfac carburatorul si sa il curat cu solutia pentru carburatoare... Il desfac de pe motor, ii dau jos capacul ma apuc cu pensula si cu solutia sa il curat.

Ii dau grosul de depuneri jos apoi repet operatiunea si in cele din urma il fac cristal.

Urmeaza sa desfac jicloarele si sa le spal cu solutie iar mai apoi sa suflu pe caneluri cu compresorul... aici apare minunea... Nu m-am chinuit deloc sa le desfac nici pe ele si nici suruburile de sub carburator (cele 2 de la flansa pe unde vine apa calda, toate erau slabite.

Le dau jos le fac luna le remontez le strang merge totul brici.

Problema nu este ca nu mi-ar mai merge masina, merge ideal... problema este aceasta: de ce erau toate slabite? daunau cu ceva motorului/consumului/mersului?
Alex4u
nu daunau daca nu trageau aer..de exp daca erau slabite rau tragea pe undeva aer si atunci iti dadeai seama ca trage aer fals pe undeva ca aveai in relanti in mers...poate nu au fost stranse ..nu ar avea motiv sa se slabeasca asa...
Alexio
Poate din fabrica... are 12 ani... si in filtru de la carburator... de benzina am gasit ceva nisipos alb... apoi de dizolva...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.