Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Probleme Dacia Papuc
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
iulllyyy
Am si eu o problema cu o dacie papuc.Pe la injectoare , arunca combustibil(nu foarte mult).Din aceasta cauza cred ca nu porneste la prima cheie,porneste foarte greu.A mai intalnit cineva aceasta problema sau aveti idee ce poate fi?Multumesc.
radu_
nu cunosc prea bine problemele ce apar la un diesel. poate sa porneasca greu de la pompa de injectie, de la bujii sau mai stiu eu ce...
daca pierde motorina pe la injectoare-furtunele de cauciuc ai putea sa le schimbi ca nu ii asa greu, ca pe la conductele de metal m-i se pare cam greu sa piarda
serban_b
Daca porneste la prima cheie si motorul nu se tureaza este un senzor de la pompa de injectie.

Eu am avut un dop de cauciuc de la returul de motorina parca, nu ma prea pricep, era cam cat jumatate de capac de pix si era crapat, pe acolo intra aer si se dezamorsa pompa.
iulllyyy
Tocmai asta este problema , ca nu porneste la prima cheie.Masina este ca si "noua" are maxim 20.000 de km, am cumparat-o de noua , ultima serie de fabricatie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.