Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: pompa de benzina la dacia pe injectie
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
cos70c
salut.va rog frumos daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti si mie ce ar putea sa aiba o dacie pe injectie de nu baga benzina?cind pun contactul nu se mai aude pompa mergind,am scos pompa din rezervor am probat-o la baterie merge,sigurantele sunt bune,nu-mi ajunge curent la pompa mentiunez ca masina o am si pe gaz si pe gaz merge, pina sa se strice de vreo 3 ani din cind in cind mi se mai aprindea beculetul ala la injectie in bord dar mergea sa fie calculatorul stricat?m-a invatat cineva sa scot priza aia 30 sec de la calculator(sa-l resetez) fara nici un rezultat.multumesc
Luc10
1.pe stanga pe contra aripa ai 2 relee verificale: o bucata pentru injector si una pentru pompa de benzina.
2 daca ti se aprinde indicatorul de injectie trebuie pusa neaparat pe tester, cauzele pot fi multiple.
Ov
continua te rog aici http://www.daciaclub.ro/dacia-injectie-t9010.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.