Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: motoras stergatoare ars
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
vitezoman
salut. am si eu o problema. am reusit sa-mi ard motorasul de la stergatoare. acum intrebarea mea este pentru cei care au avut acceasi problema ca si mine daca se gaseste usor motorasul si mai ales daca stie cineva cum se schimba. multumesc mult. astept un raspuns cat mai curand ca vremea nu tine cu mine:((. va ploua in continuare
ZLATE58
la DSN se poate pune motor de stergator de dacie fara probleme (dacia cu bord cn)
djasu82
sau il cumperi 100 de lei parca e .
vitezoman
mersi frumos.se vedem ce gasesc.poate la dezmembrari. dar pe friguu astaaa.... unsure.gif
Maskatu
Sincer nu isi merita banii de nou. Mai bine cumperi unul sh. Cauta la bursa, sunt destui colegi care dezmembreaza super nove/nove... negociezi pretul si aia e.

spor!
djasu82
si sa-i pice din nou si sa o tina langa asa cu sh , eu inteleg unde trebuie sh dar nu si la stergatoare sau partile care tin de siguranta.
Iti pica motorasul de la stergator pe timp de ploaie te afli in trafic ce faci e de jale sa opresti in mijlocul drumului.
Eu sunt de parere sa cumperi unu nou barim sti o treaba.
Maskatu
Motorasul de la stergatoare nu este o piesa ce pica mereu. Probabil ca el a fortat motorasul. Spre exemplu stergatoarele erau inghetate si a actionat maneta din interior si evident l-a fortat.
danciusergiu84
la cat e de buna marfa de srl eu prefer sh, ca doar nu e frana/directie sa fie element de siguranta (daca vrem putem zice la orice reper de pe masina ca e elemet de siguranta, ca in caz de accident si un surub iti poate intra in cap... stiti voi povestea cu drobul de sare...)
fuzzzy
Nu as putea spune daca mai bun e un SH din dezmembrari sau un SRL nou din targ insa va pot spune ca am patit sa nu imi mai functioneze stergatoarele pe ploaie intensa... nu e foarte placut si nu ai nici o sansa sa continui drumul....
djasu82
te carpesti ,ai belele cand nu te astepti .
RomeoNica71
Esti sigur ca-i ars,l-ai masurat ,verificat.Si eu m-am dat de ceasul mortii ieri si azi,ca nu-mi mai merge motorasul.Nu stiam cum sa-l dau jos,am īntrebat pe forum,nu mi-a raspuns nimeni.Pīna la urma mi-am luat inima īn dinti am fortat pīrghia din nuturi, scos cele 3 surubele,desfacut motorasul din cele 2 surubele laterale(pe partea cilindrica),si,ce credeti ca avea,un arculet de sub un carbune era blocat.Am īntins arculetele,montat la loc si merge ca nou.E nasol fara stergatoare,pe la mine a nins astazi si va īnchipuiti ca nu vedeam nimic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.