Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] DVD auto
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
mariachi
URGENT de vanzare DVD auto, marca ProVision. Citeste mp3, mp4, CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R, DVD-RW ... cam pe toate. Ecranul este color, 3,5" TFT. Are si TV tunner, dar cred ca ii trebuie ceva antena ca sa poata receptiona calumea canalele tv. Eu am prins TVR1 si Antena 1 dar cu purici si doar cand eram in oras (Cluj). I se poate conecta camera video sau senzori de parcare etc. Are tot felul de optiuni care nu imi vin in cap acuma... USB, card SD, Kodak pictures...Functii: Radio, CD/DVD, Tv, Aux.

Filmele se vad foarte bine, copiii mei se uita la desene animate la drumurile mai lungi. Fata este detasabila, CD-urile se introduc prin rabatarea fete. Are si telecomanda si husa de protectie pt fata detasabila.

Pozele sunt reale, in imaginea cu el pornit ruleaza DVD-ul "Hagi-Nationala".

Nu este chinezism, ProVision este o firma tare cunoscuta in Germania si Austria. Eu l-am cumparat din Austria in urma cu un an jumate. Nu mai am ambalajul (cutia) la el.

pret 420 lei

tel: 0752.03.83.03

predare personala in Cluj unde se poate si face proba functionalitatii (acum este montat pe masina personala) sau se poate trimite oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului prin metoda aleasa de acesta (posta sau curier)
mariachi
up
mariachi
negociabil
mariachi
valabil

0752.03.83.03

7 Dec 2010, 11:39:
pret nou: 400 lei
venom21
Satelitul de comenzi de la M2 merge cu DVD-ul asta?
mariachi
nu stiu
mariachi
azi si maine (miercuri si joi) pret special 380 lei
dadoshel
trebuie ceva rama adaptoare pentru montaj?mi se pare mai lat decat un player clasic.multumesc
mariachi
nu trebuie nicio rama adaptoare. E special conceput pt spatiile obisnuite (1 DIN). Fata e intr-adevar mai lata, ca sa fie loc pt ecranul de 3,5", dar corpul aparatului e la fel de mare ca celelalte clasice.
mariachi
s-a vandut, se poate inchide topicul. Multumesc!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.