Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] Becuri auto cu LED-uri SMD
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
florinf21
Inlocuiesc cu succes becurile clasice, asigura o iluminare mult mai puternica de culoare alba, gen xenon, durata de viata mult mai mare, consum redus de energie si implicit scaderea consumului de combustibil.

Bec Auto soclu W5W cu 5 LED-uri SMD = 35lei/setul de 2 buc. - Este bazat pe soclul T10, adesea cunoscut in specificatiile masinilor drept tipul W5W si contine 5 leduri SMD tip superflux de mare putere cu 3 chip-uri pe fiecare led. Putere consumata - aproximativ 1W si lumina de cca. 20 ori mai puternica decat becul conventional, culoare lumina 8000k.
Functioneaza pentru majoritatea masinilor atat pentru pozitii cat si pentru interior (plafoniera) si iluminarea placutelor de inmatriculare.

Bec Auto soclu W5W cu 9 LED-uri SMD = 48lei/setul de 2 buc.

- Fata de versiunea cu 5 SMD-uri are un rand in plus de LED-uri, avand un total de 9 leduri, dimensiunea mai mare nu ii permite instalarea la interior (plafoniera) sau la iluminarea placutelor. Consuma aprox. 1.3 W si ofera o lumina de cca. 25 ori mai mare decat cea a becurilor clasice. Culoare apropiata de cea a xenonului de 8000k.

Bec Auto soclu W5W cu 13 LED-uri SMD(mici) = 45lei/setul de 2 buc. - Spre deosebire de varianta cu 5 si 9 leduri, exista un singur chip per led, iar soclul permite instalarea si folosirea lor ca becuri de pozitie. Consuma aprox. 1.3 W si ofera o lumina de cca. 25 ori mai mare decat cea a becurilor clasice. Culoare apropiata de cea a xenonului de 6000k.


Bec Auto soclu C5W cu 3 LED-uri SMD = 15lei/setul de 2 buc. - Au 1W putere fiind alcatuite din 3 leduri SMD, sunt utilizate pentru plafoniera, lumini interior centru si spate, insa mai ales pentru iluminarea placutelor de inmatriculare. Culoare 6000k.

Bec Auto soclu W5W, CanBus, cu 4 LED-uri SMD (nu dau eroare de bec ars ) = 45lei/setul de 2 buc. - Este bazat pe soclul T10, contine 4 leduri SMD tip superflux de mare putere. Putere consumata - aproximativ 1W si lumina de cca. 25 ori mai puternica decat becul conventional, culoare lumina 8000k. Nu dau eroare de bec ars pe masinile care afiseaza eroarea.

Bec Auto cu 8 LED-uri SMD contine adaptor pentru soclu C5W, W5W = 23lei/buc. - Functioneaza pentru majoritatea masinilor pretandu-se in special pentru montajul in plafoniere si inlocuieste cu succes becurile clasice care asigura iluminatul la picioare sau in torpedou. Consuma aprox. 1.3 W si ofera o lumina de cca. 25 ori mai mare decat cea a becurilor clasice. Culoare apropiata de cea a xenonului de 8000k.

Pentru a afla exact, ce tip de bec, se potriveste autoturismului dvs. accesati urmatorul link: http://www.pal-guide.com/

Trimit ramburs cu Posta Romana in toate localitatile din tara.
Costul transportului este de 8lei/colet si este suportat de catre cumparator. La comenzi mai mari de 150lei costul transportului este gratis fiind suportat in totalitate de catre mine.
Pentru comenzi va rog sa imi lasati pe PM un mesaj care sa contina lista de produse dorite, adresa de livrare, impreuna cu numele si prenumele, codul postal si numarul de telefon.
Va multumesc.
Cu respect...

Movies - Auto LED SMD
florinf21
Fotografii noi...
La comenzi mai mari de 150lei costul transportului este gratis fiind suportat in totalitate de catre mine.
florinf21
Fie ca Steaua Sfanta a Craciunului, sa va calauzeasca pasii pe un drum plin de impliniri, succese si realizari. Craciun fericit!!!... printre cei dragi... sa iertati... sa daruiti... sa primiti...sa iubiti... sa va bucurati de tot ce este in jur si sa aveti tot ce va doriti, iar anul nou sa fie plin de impliniri...

SARBATORI FERICITE!!!


SMD Auto Lights
florinf21
In 2011, va doresc sa aveti parte de tot ce aveti si mai vreti, de tot ce nu aveti si va doriti, de tot ce va lipseste si nu stiti...
La Multi Ani tuturor...!!!
anecula_08
salut, ai bec cu leduri pt mers inapoi la solenza?Bec P21W
florinf21
Nu am decat pentru pozitii, plafoniera, torpedou, portbagaj si numarul de inmatriculare...

Car Lamps SMD LED - II
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.