Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: o nelamurire
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia SuperNova > Diverse - Dacia SuperNova
danxkc
becurile de la far sunt h3?ca vreau sa mi le schimb ca ale mele bat spre galben si vreau sa le pun albe sa dau comanda de ceva bun
vladutz_sb
h4
Lupamuttley
Exista un topic, special despre becurile pentru faruri. Nu trebuie sa iti cumperi h4. Acelea sunt pentru ea. In vitan(sau mag. auto becuri "no name" 25-30 ron setul) ,sau daca nu Becuri H4 -Philips - 50-60 ron bucata.

Stiu ca cineva va mai raspunde aici...de aceea intreb...ce becuri trebuie sa cumpar pentru proectoare? Ce se recomanda ?
felix.m
Decat sa iei becuri no-name din Vitan mai bine te lipsesti . Alea sunt de unica folosinta .
Maskatu
Pai cum sa nu te enervezi? Mama lor de becuri. Am facut topic special cu becuri, am facut topic special cu topicurile importante, am pus tabel din manual cu becurile. Cine sa le caute? Cine sa le citeasca? Nu este mai comod sa deschizi un topic nou? Ba da!

Si ca sa nu avem discutii:
http://www.daciaclub.ro/http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=173699&hl=becuri
+ multe alte topicuri, unde gaseai raspunsul daca cautati.

Nu uitati,
Vă rugăm ca înainte de a mai deschide un topic nou să folosiți funcția SEARCH ( De Cautare )
acest lucru este necesar pentru a menține un caracter unitar al forumului concentrând informația utilă într-un singur topic, nu în mai multe

Click pe "search", scrieti "porneste greu" in casuta de sub "Search by Keywords", click pe "dacia super nova" sub "Search Where" iar in dreapta click pe bulina din dreptul "Search titles only" si "Show results as topics".

Topicul se inchide, initiatorul primeste avertisment scris pentru deschiderea de topicuri noi fara a folosi functia de cautare inainte si pentru denumire incorecta cum este cel in cauza "o nelamurire". Asta nu este nume de topic la probleme tehnice.

Spor!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.