Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ce nu va place la Duster
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Duster > Discutii generale - Dacia Duster
krik
Salut forumisti
As dori sa cumpar un Duster 4x4 Laureate pe benzina dar inca nu sunt lamurit daca fac bine, asa ca rugamintea mea este ca posesorii acestei masini sa puncteze nimicurile care ii deranjeaza, ma refer in special la cele care scapa ochiului la un drivetest si care au fost remarcate dupa un timp, ati avut anumite asteptari la inceput si v-au fost inselate.
De avantaje m-am cam lamurit, sunt destule pentru ce vreau. Sincer, nici culoarea nu stiu pe care s-o aleg, as vrea alb dar nu e metalizat, as vrea negru dar se vede orice mizerie, argintiu am acum si daca tot schimb masina as schimba si culoarea, albastru nu-mi place...of...dintre toate as opta totusi pentru negru.
Deci, ce nu va place?
danielst
Sa incep eu:
- al meu e pe negru, cred ca arata cel mai bine masina pe culoarea asta, mai ales cand e curata, dar intradevar e greu de tinut curat (lucios)
- ti-as recomanda sa comanzi aparatori de noroi (stiu ca deocamdata vin 'la pachet' cu protectii pe aripi si usi) pentru ca altfel o sa te murdaresti frecvent pe haine.
- ar fi fost de dorit ca husa peste portbagaj sa fie retractabila (mai comod de manipulat) - eu intentionez in scurt timp o 'bricolare' in sensul asta
- o cotiera(ergonomica, ceva in stil megane 2 smile.gif ) cu spatiu de depozitare

ce sa zic, chiar ca sunt nimicuri, cum le-ai numit tu
Squirrel
Mie nu mi se par atât de folositoare apărătorile de noroi, este în continuare plină de stropi și noroi, poate ceva mai puțini pe geamurile laterale…Or fi folositoare poate în trafic pentru economia lichidului de parbriz a celor din spate, dar e doar o părere.
- Indicatorul de combustibil la 4Ś4 cu inevitabila afectare a autonomiei afișată de TdB…
- clapa bușonului de rezervor fără închidere, deși are o „ureche”…
- prețul destul de mare al accesoriilor…
- poziția incomodă a prizei auto(cablurile se plimbă peste toată consola până la suportul de telefon) și lipsa uneia în portbagaj…

O părere de ziarist…
saddan
Si sa inchei eu.....
draga krik, daca te uiti in aceasta sectiune o sa gasesti cateva topic-uri interesante care sa te ajute sa te hotarasti daca vrei sa nu un duster, in primul rand si apoi unul 4X4 in al doilea. Iti recomand sa studiezi:

http://www.daciaclub.ro/consum-Duster-1-6-...x4-t201126.html
http://www.daciaclub.ro/Vs-uri-cu-duster-t178638.html
http://www.daciaclub.ro/Impresii-despre-Da...er-t177191.html

unde vei gasi toate, sau aproape toate informatiile de care ai nevoie.

Cat despre acest topic:
1. nu cred ca merita sa repetam si aici aceleasi informatii care le-am postat deja in celelalte topicuri
2. propun inchiderea aceastui topic pe consideentul de la pct. 1

cu bine
klaus
Se inchide.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.