Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: De ce a disparut topicul meu?
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Probleme forum
freecristian
Ce s-a intamplat cu topical meu Dezmembrez Solenza?
De ce a disparut?
Astept cu nerabdare solutionarea acestei probleme.
Multumesc!

1 Apr 2011, 08:04:
Am descoperit cine a inchis: R19/16v
Up sub 24h? Arata-mi si mie.
bucatzel
Pai nicicum ai lua-o, n-ai respectat regula cu nu-i voie sa dai up mai devreme de 24 de ore. Sanatate si fericite, si mai multa atentie data viitoare.
freecristian
QUOTE(bucatzel @ 1 Apr 2011, 08:05)
Pai nicicum ai lua-o, n-ai respectat regula cu nu-i voie sa dai up mai devreme de 24 de ore. Sanatate si fericite, si mai multa atentie data viitoare.
*Dar nu am dat UP de 2 ori.
R19/16v
QUOTE(freecristian @ 31 Mar 2011, 21:18)
Am cerut pe ambele arcuri 100 lei. Sorry pentru neintelegere.
Pentru restul...luati de unde doriti dvs. Catalizatorul se incadreaza la normele de poluare. Iar corpul, spuneti-mi si mie magazinul care vinde cu 200 lei corpul filtrului de aer!
Salve!

1 Apr 2011, 07:26:
Hai sus icon_mrgreen.gif
*
QUOTE(Regulament bursa)
4. Initiatorul topicului are dreptul sa foloseasca UP-uri O SINGURA DATA dupa fiecare 24 de ore de la ultima sa postare, cu exceptia cazului in care anunta o diminuare a pretului solicitat. Diminuarea pretului nu se considera UP. NU se tolereaza UP-uri date mai repede de 24 de ore de la ultima sa postare sau de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Se sanctioneaza orice abatere de la aceasta regula, chiar si numai cu 1 minut! Atentie la eventualele desincronizari dintre ceasul serverului si ceasul calculatorului dvs, inainte de a posta un UP, verificati timpul oficial in coltul dreapta jos al forumului. La incalcarea acestei reguli, topicul va fi șters si autorul sau va fi avertizat prin sistemul de warn al forumului. In cazul in care se acumuleaza trei abateri pe aceasta tema, in decurs de maxim 2 luni de la prima abatere, utilizatorului respectiv va fi banat 3 zile.
freecristian
QUOTE(R19/16v @ 1 Apr 2011, 08:15)

*
OK. Articolul asta se pare ca nu l-am bagat bine la cap. Imi pare rau de greseala, imi puteti reda topicul?
Nu se va mai repeta. sad.gif
DragosP
Dacă R19 e de acord, eu n-am nimic împotrivă.
freecristian
QUOTE(DragosP @ 1 Apr 2011, 08:22)
Dacă R19 e de acord, eu n-am nimic împotrivă.
*
Multumesc mult!
R19/16v
up.gif

Si iti atrag atentia asupra acestui articol, care se pare ca si el a fost sarit:

QUOTE(Regulament)
g) Este interzisa citarea integrala a ultimului mesaj (post) dintr-un topic. Se pot da doar citate partiale din ultimul post, atunci cand necesitatea discutiei o impune. Este recomandata evitarea citarii posturilor anterioare (exceptie facand ultimul post) aflate la mica distanta (2-8 posturi), putand fi utilizata adresarea directa catre un alt utilizator. Atunci cand situatia o cere este de dorit a se utiliza citate partiale la obiect.
freecristian
[quote=R19/16v,1 Apr 2011, 08:24]
up.gif

Si iti atrag atentia asupra acestui articol, care se pare ca si el a fost sarit:

[quote=Regulament]g) Este interzisa citarea integrala a ultimului mesaj (post) dintr-un topic. Se pot da doar citate partiale din ultimul post, atunci cand necesitatea discutiei o impune. Este recomandata evitarea citarii posturilor anterioare (exceptie facand ultimul post) aflate la mica distanta (2-8 posturi),Multumesc mult!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.