Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [CUMPAR] Faguri Symbol Phase IV
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
claudiu.manda
Ma intereseaza un set de faguri (absorbant soc) pentru un Symbol faza 4, in stare cat mai aproape de original. De preferat de la cineva care si-a pus carlig de tractare si nu are ce sa faca cu ei. Oferte pe PM, mail claudiuctinmanda@yahoo.com sau 0751034506.

Pentru neavizati, de asta am nevoie:
[attachmentid=1627717250]
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
up.gif
claudiu.manda
up.gif
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
Ma intereseaza un set de faguri (absorbant soc) pentru un Symbol faza 4, in stare cat mai aproape de original. De preferat de la cineva care si-a pus carlig de tractare si nu are ce sa faca cu ei. Oferte pe PM, mail claudiuctinmanda@yahoo.com sau 0751034506.
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
Up!
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
Up!
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
Sus!
claudiu.manda
Sus!
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
Up!
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
Valabil!
golfy03
mai esti interesat?
claudiu.manda
In continuare valabil!
gabidrideanu
Salut , uite vorbeste cu baiatul acesta aduce diverse piese pt masini la preturi bune .... http://www.okazii.ro/catalog/56016407/3/ eu am cumparat o bara de la el cu 50 ron si sunt multumit de ea ... uite numarul lui de telefon daca nu ai cont 0723262370
claudiu.manda
Inca mai caut!
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
Valabil!
claudiu.manda
Up!
claudiu.manda
Up!
claudiu.manda
Valabil! Valabil si pentru bara spate faza 4. Ofer 150 lei sau 200-250 daca e neagra (noir nacre) si nu mai necesita vopsire.
claudiu.manda
Se poate inchide. Multumesc!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.