Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] Camioneta furgon Barkas
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
autom
Din pacate scopul pentru care am luat masina este din ce in ce mai indepartat. Se anunta vremuri grele si cu reduceri masive de venit. Una peste alta nici locul de munca nu mai e sigur decat 50 %. Din aceasta cauza ma despart cu regrete de CAMBUZA mea.

Unul din motivele pentru care o dau este si imposibilitatea sa o modific inapoi ( cum a fost la prima inmatriculare) ca si camioneta ramanand furgon.

Totusi, vanez o camioneta , tot Barkas dar ORIGINALA.

Deci, sa prezint copilul:

Barkas, grup motopropulsor VW 1500 cmc, Itp valabi, fara probleme de impozit, ingrijita, nerulata ( maxim 70 km de anul trecut pana acum), bibilita, linsa si mangaiata.
Consuma onorabil si,, tine cu casa,,


Istoricul masinii, cat a fost in posesia mea, il gasiti aici: http://www.daciaclub.ro/http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=183706&hl=

Urmeaza sa pun si poze recente.

Pretul, discutabil, pornind de la 1500 euro in jos, evident. Daca aveti alta parere vizavi de pretul cerut, sapati pe net dupa o Dacie papuc si vedeti trendul.
autom
074 22 22 831
autom
............poate cunoasteti pe cineva care are nevoie.........
autom
De cateva zile barkaselul a plecat de la mine la un proprietar de nota 20 . Este o persoana sufletista si ii doresc numai bucurii la volabul masinii.

Se poate inchide aici.

Multumesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.