Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laguna si Mini
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Jurnal de Bord
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105
kum
QUOTE(corbex @ 11 Mar 2015, 14:57)
Ai vazut programator muncind?
*


Badie, ia de citeste aici:
QUOTE
Fact #4

    "Programming is thinking, not typing." - Casey Patton

Most of programming is spent sleeping, walking around, staring out the window, or doing anything else that helps you relax and think. Relaxing is a major key to programming, its not just sitting down and writing a thousand or more lines or code, and pushing out a program or app. We have to sit down, walk around, and just think. We need to think about how to come up with the concept, fix the issues with it, find a way to make it work, how it's going to work. Relaxation is the only way we can fix the issues the best way we can.
gabize
Dacă nu-i în rusă, dejaba

QUOTE
Факт № 4

     "Программирование думает, не печатать." - Кейси Паттон

Большинство программ проводится спать, ходить, глядя в окно, или делать ничего, что поможет вам расслабиться и подумать. Расслабляющая является основным ключом к программированию, его не просто сидеть и писать тысячу или более строк или кода, а выталкивая программу или приложение. Мы должны сесть, ходить, и просто думать. Мы должны думать о том, как придумать концепцию, решения проблем, связанных с ним, найти способ, чтобы заставить ее работать, как это будет работать. Расслабление только так мы можем исправить проблемы лучший способ, которым мы можем.
marian-j
asteapta nervos.gif
gabize
Trebuia-n sârbește? huh.gif
marian-j
Ighen!
Dodone
Pohta ce-ai pohtit, coane icon_mrgreen.gif :


Fact # 4

     "Programmieren denkt, nicht tippen." - Casey Patton

Die meisten der Programmierung verbracht schlafen, herumlaufen und starrte aus dem Fenster, oder irgendetwas anderes, dass Sie sich entspannen und denken, hilft dabei. Entspannende ist ein wichtiger Schlüssel zur Programmierung, es ist nicht nur sitzen und Schreiben von tausend oder mehr Zeilen oder Code, und die Zeit, ein Programm oder App. Wir haben, sich hinzusetzen, herumlaufen und denken. Wir müssen darüber nachdenken, wie zu kommen mit dem Konzept, beheben die Probleme mit ihm, einen Weg finden, damit es funktioniert, wie es geht an die Arbeit denken. Entspannung ist der einzige Weg, können wir die Probleme zu beheben an der beste Weg wir können.
marian-j
Da, mă, știti folosi gugăl transleit.Bravo! god_hand.gif aplauze.gif
b76bgaarh
o traducere in bucuresteana, vrei?
Dodone
Da, da' l-am mai corectat pe nenea Gugăl... rolleyes.gif
marian-j
Dai și meditații? sleep.gif


QUOTE(b76bgaarh @ 11 Mar 2015, 16:53)
o traducere in bucuresteana, vrei?
*


Vin, bre, să culeg informații.Direct de la sursă, manca-ți-aș.... tongue.gif
marian-j
QUOTE(marian-j @ 10 Mar 2015, 23:16)
....am cumparat un Behr.Sa vedem ce stie sa faca.
*


N-a fost sa fie!! 022.gif 251.gif
Am dus termostatul Behr inapoi!Nu stiu de ce sa fac unii vanzatori de piese auto, in loc sa vanda crumpi si paradaise la aprozar! mad.gif
Cand am fost sa-mi comand termostatul, m-am dus cu o copie dupa civ si aveam notat pe un biletel si codul oem.S-a uitat mirificu' vanzator la hartii si a inceput apoi sa-si butoneze computeru'.Imi zice ca are doua variante:pe original la 187 ron!! blink.gif si Behr la 30 ron.Daca neuronu' meu ar fi fost atent, ar fi trebuit sa-mi dau seama(dat fiind pretul pe original) ca bolovanu' se uita dupa "avioane".Stiam ca dadusem fo 60 de lei pe termostatul inlocuit odata cu distributia.Normal ca am optat pentru Bher!L-am ridicat in ziua urmatoare, si azi m-am apucat sa-l montez.Il demontez pe cel defect si vreau sa bag Bher-u' in locu lui.NU incapea!!Pun mana pe subler si masor.Talerul(cel pe care se monteaza si garnitura) era mai mare in diametru cu 2,5mm!!' tu-l in cap de bou!!Cu civ-ul si codul oem in mana, si imi adusese altceva!!O sun pe o tanti de la magazin, cu care ma inteleg io tare bine, si ii insir patania.Spumegam de draci.Tantica m-a calmat si mi-a spus sa-i dau un pic de timp sa vada ce poate face.Ma suna peste cca 1/2 h si imi zice sa vin sa-mi inlocuiasca termostatul incompatibil cu unul pe original.Diferenta de pret(in plus) era de 47,27 ron.N-am mai stat la discutii!Am multumit frumos si m-am pornit val-vartej.Acolo,circ!Storno,dispozitie de incasare,anulare tranzactie,bon pe noua suma,etc.In loc de un amarat de bon, aveam in mana un intreg dosar! wacko.gif
Ma rog, inhatz termostatul si ies din magazin.Dau nas in nas cu unul din mecanicii ce lucreaza in servisu' magazinului.Ma stiu oleaca cu 'mnealui.Ii povestesc, pe scurt, ce vant ma adusese pe acolo si ma intreaba omu':
-Dar de ce nu ti-ai luat unul de Logan 1,6 16v?E identic!
Io: ohmy.gif unsure.gif !
Am facut stanga-mprejur si m-am dus la raionul de Logane.Doua!! bucati pe stoc,aidoma cu cel ce-l aveam in mana, si la acelasi pret!Imi venea sa ingenunchez si sa ma dau cu ochiu' de coltzu' mesii!Am strivit niste sudalme grele intre masele si m-am carat.Am ajuns inapoi la frontozoaica, am facut niste poze(ca sa imi intre bine in cap!) si m-am apucat s-o incopciez la loc, ca statea, saraca, cu furtunurile cracanate si toata naclaita de antigel pe motor si cv.Cand am scos termostatul din punga, am constatat ca nu mai era un Dauphinoise Thomson ci unul Calorstat.Tot la 89°,tot meid in France,bla&bla.Incalte, avea si garnitura inscriptionata! sleep.gif
[attachmentid=1627985753] [attachmentid=1627985754] [attachmentid=1627985755]
In douaj' de minute i-am dat cheie.Inca pe atat a durat aerisirea.Apoi am turnat niste apa fierbinte pe unde se scursesera zoaiele de antigel, un tuseu final cu "Bremsenreiniger-Spray", sa ramana totul uscat,si gata! a scapat.gif
In loc sa dureze toata treaba cca un ceas, am iordanit aproape o juma' de zi! !
Cost total:~30€+o caruta de nervi si tot panopticul de sfinti scuturati din calindar! mad.gif
Coane Dodone, ai avut dreptate!E molima cu termostatele.Daca mai dai si matale peste un "habarnist" ca al meu, ne facem bagajele si ne mutam la Jebel!Sau la Gataia!
Nota bene.Jebel/Gataia=Sopoca, Spitalul 9, "la glumeti", usw. happy.gif
P.S.
Coane Markos,uite dopurile despre care iti povesteam.Sunt in partea dinspre spate a chiulasei, deasupra de planul de imbinarea blocului motor cu cv.Obtureaza orificiile tehnice prin care se caleaza axele cu came, in vederea inlocuirii distributiei.
[attachmentid=1627985758]
dr_mKe
Io imi aduc aminte precis ca ti-am zis cum ca-i idem cu ala de Frijider 16v, chiar si la Deva acum nici 2saptamani !
MuciX
Tu in ce servis esti mecanic? nedumerire.gif
corbex
E autodictat.
Dodone
Coane Mariene, te inteleg f. bine si eu am avut un calvar cu termostatele. Termostatul de la tractorasul dci l-au nimerit din a 3 a incercare. Evident cu V.I.N.-ul in brate... dry.gif
Am discutat cu o tanti de la magazinul ala cu un singur ochi si mi-a spus ca e mare problema cu codurile de produse. Daca la inceputuri aveau o rata de retur piese de 3-5% pe motiv de cod gresit, acum au retururi de 15%. Producatorii pur si simplu nu vor sa cada la pace in privinta uniformizarii codurilor. Exista cataloage de conversie, dar nu cuprinde toti producatorii si nu se updateaza zilnic.
Tot la tractorasul dci am des probleme cu V.I.N.-ul. In mai multe magazine (uneori inclusiv la RENAULT !!! blink.gif ) mi se intampla ca softurile sa nu-l recunoasca. Se uita la mine vanzatorii ca la unu' care face marsavii cu caroserii. Masina a fost cumparata de noua de firma, de la reprezentanta Renault Timisoara.
Cand a trebuit sa schimb burduful exterior de la o planetaraa trebuit sa ma multumesc in final cu unul de ...Ford( Focus sau Mondeo, nu mai retin, eram prea post-336-1110552489.gif)
O sa ajungem sa demontam masina in fata magazinului, sa nu mai facem drumuri aiurea...
Acum vreo 10 ani am reparat clema metalica in forma de U (cu plasticul si suruburile aferente), ce intra in broasca hayonului de la Supernova. La magazin avea 2 optiuni: in tzipla cu holograma din reteaua Dacia, 18 lei, sau in tzipla cu holograma RENAULT, 88 lei. Eticheta producatorului era aceiasi, piesa identica. Taxa de smecher.
espacern
QUOTE(marian-j @ 12 Mar 2015, 22:42)
In douaj' de minute i-am dat cheie.Inca pe atat a durat aerisirea.

Desfacerea surubului aflat pe corpul termostatului (vizibil in poza) permite aerisirea in cateva secunde......de stiut!
UXE
Si e de preferat sa fie din metal, nu plastic sad.gif
espacern
Pe corpul termostatului nu se monteaza suruburi din plastic.....doar metal.
UXE
A, da biggrin.gif
marian-j
QUOTE(dr_mKe @ 13 Mar 2015, 01:15)
Io imi aduc aminte precis ca ti-am zis cum ca-i idem cu ala de Frijider 16v, chiar si la Deva acum nici 2saptamani !
*


Si io mi-s precis ca vorbeai singur! blush.gif
M-ai indopat cu prajitura aia buna-bunuta, m-am tolanit pe canapeaua dumitale ca pe un pasha, ai dat drumul la muzica d-aia faina si m-ai lasat sa ma delectez in tihna.Cu cine doreai matale sa stai de vorba? rolleyes.gif

QUOTE(Dodone @ 13 Mar 2015, 07:11)
[....]
O sa ajungem sa demontam masina in fata magazinului, sa nu mai facem drumuri aiurea...
[...]
*


Buna idee! coolspeak.gif

QUOTE(espacern @ 13 Mar 2015, 09:01)
Desfacerea surubului aflat pe corpul termostatului (vizibil in poza) permite aerisirea in cateva secunde......de stiut!
*


Coane especern, iti multumesc pentru sfat!Amu pricep!D-aia e pus surubul ala "orb" pe carterul termostatului! doh.gif Io am aersit(clasic) pe ventilul de climatizare, d-aia a durat asa mult.
mars
QUOTE(marian-j @ 13 Mar 2015, 23:32)
M-ai indopat cu prajitura aia buna-bunuta, m-am tolanit pe canapeaua dumitale ca pe un pasha, ai dat drumul la muzica d-aia faina si m-ai lasat sa ma delectez in tihna.
*



dr_mKe
Marsule, nu este rosie sleep.gif

Pentru marian, sa se trezeasca cu muzica maine dimineata325i: http://youtu.be/OSJB1vxR4Hk
mars
QUOTE(dr_mKe @ 14 Mar 2015, 22:35)
Marsule, nu este rosie  sleep.gif .
*



Doc, esti OK blink.gif ?
marian-j
Ma intorsei din voiajul la capitala.
Pentru "sambatari"!In caz ca doreati sa revedeti Fagarasii! wub.gif
[attachmentid=1627987201]
Amu mi-e clar de ce tot chizduie bucurestenii la tacsisti.Nu ca cei de la min' din sat ar fi mai breji, da' aia din Bucale is catastrofe. mellow.gif
[attachmentid=1627987204]
Am facut o ora pe avtostrada Pitesti-Bucuresti, si apoi o ora jumate de la tabla de intrare in oras pana pe Lascar Catargiu.Coada compacta(pe 3 randuri) de 5 km!!Normal ca m-am balbait oleaca la preselectari.Cand constatam ca eram gresit incadrat, puneam semnalizarea, ceream voie(ori io, ori copiloata) si ni se facea loc!Nu intram ca buhaiu', nu am fost nevoit sa fortez!Nu m-a clacsonat nimeni in cca 7,5 km de balamuc!Dar mi-a facut safteaua(vineri, la pranz)un taxist!M-am parcat pe Grivitei la un Mega Image.Aveam porbagajul full.Din Mega am cumparat 5 baxuri de bere(5X24 buc, X 0,5litri).Cand sa ies din parcare, iesi daca poti!In cwru' frontozoaicei un taxi.Pe scurt:am stat cateva minute, apoi am dat cateva claxoane scurte.Nimic.Am mai stat.2-3 claxoane mai lungi.Incepuse sa se uite lumea de pe stada la mine. blush.gif M-am suit in masina si am "fortat" coborarea direct in bulevard.Si-i phut una cu pragul din dreapta in bordura de m-o durut sufletelu'! sad.gif
Veneam deja de pe un "fond" destul de agresiv! mad.gif
Am fost cazat la 4 stele, fix in buricul targului!
Am un album intreg de poze!
[attachmentid=1627987214] [attachmentid=1627987215]

21 Mar 2015, 22:45:
Cobele cela de bucatzelu'! mad.gif
Azi am capat si o "felicitare". blush.gif
dr_mKe
Felicitarea se datoreaza "efectului Pavlova", care se pare ca are timp de wash-out foarte lung happy.gif
cdadan
Amenda pentru 141 pe limita de 130? E perfect contestabila. rolleyes.gif
b06fcn
Corect, plus ca la mentiuni acel NU timid poate fi asimilat cu orice altceva...
cdadan
Oricum, e o discutie pur teoretica. In practica nu merita osteneala pentru 100 de lei. Insa daca era 141 pe limita de 90, atunci da.
b06fcn
Asta a asa este, dar mai e si principiul car ar trebui aparat si militienii facutibsa inteleaga faptul ca nu doar viteza trebuie pedepsita.
Daca ar sta la vanatoare de din astia car nu-si tin banda, ar face mai multi bani decat din radar...asta a propos de ce zicea conul Marian cu circulatia in Bucale...
Aia din strainezia stau cu radarul setat la viteze mai mari decat limita legala si dau dovada de toleranta pe autostrada (in Spania te lasa pana la 150, in Franta la 145-147, in italia spre 155 etc).
Sigur, sunt si frustratii de nordici si elvetieni unde daca ai depsit cu un metru te-au ras...
Dodone
Austriecii sunt mai smecheri. Pe autostrada dintre Viena si Salzburg au traverse peste autobahn cam la 9-15 km. distanta, dotate cu camere de trafic si radare. Chiar daca reduci viteza in apropierea lor, dar ii dai talpa intre traverse, tot te amendeaza pentru ca iti calculeaza viteza medie.Daca ai depasit 136 km./h te poti trezi tras pe dreapta oricand.
La nemti am mers cu Megane 1 break, de serviciu. Masina fara bagaje, fara folie, nu am depasit viteza legala. Dar cale de vreo 30 de km. pe autobahn ne-a urmarit discret un bus de politie. Spre final a venit in viteza pe banda a 3 a iar un politist de pe bancheta 2, ce avea un laptop pe masuta ne-a verificat online. Apoi au parasit autobahnul la prima iesire.
C a t a l i n
QUOTE(cdadan @ 21 Mar 2015, 23:06)
Amenda pentru 141 pe limita de 130? E perfect contestabila.  rolleyes.gif
*



Ce anume contesti?
b06fcn
Faptul ca aparatele radar au o marja de eroare de 5%, pe care daca o aplicau militienii viteza constatata era sub 140 kmh.
Plus ca sanctiunea pleaca de la 11-20 km peste limita maxima admisa pe tronsonul respectiv de drum.
C a t a l i n
Un document care sa ateste aceasta marja de eroare se poate?
b06fcn
In norma NML, pct 3.1.1 parca, la marje de eroare. Militia trebuie sa faca dovada ca viteza constatata a tinut cont de marja. In caz contrar, viteza constatata trebuie sa fie 141 - 4 sau 5 la suta, nu stiu cat zice exact norma, adica scade sub 141...e discutabil dar merge in instanta.
C a t a l i n
Merci. O sa studiez problema.
bucatzel
QUOTE(marian-j @ 21 Mar 2015, 21:45)
Cobele cela de bucatzelu'! mad.gif
Azi am capat si o "felicitare". blush.gif
*



Nea Mariane, departe de mine gandul de-a cobi de-astea oricui.

Da' daca te-o "felicitat" acolo unde ziceam, ala-i locul in care ma incaltasera cu 121 pe vremea cand limita era inca 100. Bine, mie de la amenda aia imi pare rau doar ca nu l-am rugat pe politai sa scrie mai citet, asa cum o scris al dumitale, da' oricum mi-am inebunit colegii dela birou cu atestarea legala ca dacia poate sa ruleze in rand cu restul.

Dreptu-i, pentru 141, is cam curve...
pcs
Sansele de castig sunt mici, iar riscul e sa pierzi vreo 150 lei ( timbru judiciar vreo 30 lei, cheltuieli corespondenta vreo 20 lei, cheltuieli de judecata vreo 100 lei ) Am postat la cafenea o sentinta in care cineva contesta ridicarea carnetului pentru 101 km/h la limita localitatii. Contestatia a fost respinsa pe motiv ca legea prevede ca la amenda se ia in considere viteza inregistrata de cinemometrul omologat, prezumata a fi viteza reala ( sentinta e pe portalul just.ro, la rubrica jurisprudenta ).
marian-j
Nu va mai necajiti, oameni buni!Am platit deja amenda si am expediat si confirmarea platii.Ce dreaq de contestatie sa fac?Mi-o apasat politaiu' pe acceleratie?S-o accelerat frontozoaica de nebuna?Ma impiedeca ceva sa merg cu 130?Neah!Am gresit, am marcat banu' si basta.Politistul a fost foarte politicos si parea a fi un om tare de treaba.Incalte a si glumit oleaca, cum ca suntem leat(era cu trei zile mai tanar ca mine) si mi-a atras atentia sa o las mai usurel cu iuteala, ca ar fi pacat sa-mi salte colegii dumnealui abecedaru'.Mi-a spus apoi ca pot sa depun contestatie la Orastie daca ma consider nedreptatit.Am cerut sa semnez ce era de semnat.Mi-a inmanat pv-ul si apoi mi-a urat "Drum bun".I-am strans mana si ne-am despartit zambind.Ce sa-i reprosez la omul acela?Ce nod in papura sa caut? huh.gif
Coane pcs, multam fain pentru deslusiri! smile.gif
Decat sa ma apuc de judecati, am preferat sa-mi platesc amenda si sa-mi vad de treaba.Nu m-am dus io sa ma judec pentru ~860 de €(taxa de inmatriculare) daramite pentru 100 de lei. blush.gif
Coane bucatzel, glumeam!Voiam doar sa te sacai oleaca. biggrin.gif
"Diploma" de vitezomanu' Gica am capatat-o aprope de iesirea de pe A1 spre Deva, nu pe Arad-Timisoara.
dr_mKe
Daca eram cu tine in masina, nu-ti dadeau aia amenda, ca nu mai stiau cum sa scape din gura mea. Toate docomentele posibile li le ceream in original sau copie legalizata, pe loc radmasa.gif
marian-j
Io cu musca pe caciula, si tot io cu gura mare?Nu-s genu'. happy.gif
Bine ca nu m-or oprit cu cativa km mai inainte, ca-mi puneam abecedaru' in rama cateva luni si bagam mana in buzunar pana la cot. ph34r.gif
corbex
Stau cu radarul si pe coborire?
Dodone
Abecedaru'n rama ? Vise erotice, coane. Poate copia... rolleyes.gif... ca originalul il predai, cu manuta ta.
bmwh548
QUOTE(dr_mKe @ 23 Mar 2015, 22:43)
Daca eram cu tine in masina, nu-ti dadeau aia amenda, ca nu mai stiau cum sa scape din gura mea. Toate docomentele posibile li le ceream in original sau copie legalizata, pe loc  radmasa.gif
*



Radea ala de se prapadea, iti dădea amenda si te trimitea in drumul tau. Documentele se prezinta in instanta daca le solicita avocatul, tu nu ai dreptul sa ceri asa ceva si nici el obligatia sa ti le arate. Mai lasati SF-urile ca mai tare ii enervati si riscati sa va mai gaseasca ceva nereguli.
espacern
Daca agentul care complecteaza/semneaza PV-ul este altul decat cel care a constatat infractiunea....e cam ilegal.
Adica sta unul in masina cu aparatul radar si da prin statie la altul care te opreste si-ti face PV-ul......intelegi?
De unde se poate cunoaste identitatea agentului daca nu-i ceri niste documente?
corbex
Il da de gol cashketa.
bmwh548
QUOTE(espacern @ 24 Mar 2015, 10:53)
De unde se poate cunoaste identitatea agentului daca nu-i ceri niste documente?
*



Se prezinta singur cand vine la masina?
UXE
Pai poate sa zica orice nume ...
bmwh548
Iar o dam in SF-uri?

QUOTE
Activitatea politistului rutier se desfasoara in mod planificat, potrivit planului de activitate zilnic si a variantelor de patrulare stabilite, ceea ce elimina caracterul aleator al acesteia.

Activitatile de politie rutiera se executa de echipaje (patrule) formate din minim doi politisti rutieri. In situatii speciale, cand din motive obiective nu se poate asigura aceasta configuratie a echipajului, se admite ca unul din politisti sa apartina altei formatiuni de politie,ori sa fie inlocuit de un jandarm sau de persoane de sprijin.

In timpul executarii serviciului, politistul rutier este obligat sa aiba asupra lui urmatoarele documente:

documentele de identitate personale : legitimatia de serviciu, cartea de identitate si permisul de conducere; cei care lucreaza ca operatori radar trebuie sa poarte asupra lor si atestatul care-i confirma aceasta calitate;
documentele autoturismului : certificatul de inmatriculare, tichetul de asigurare de raspundere civila auto tip RCA;
copia atestatului de verificare metrologica a echipamentului de supraveghere a traficului sau a aparatului radar – in cazul in care sunt folosite aceste mijloace tehnice;
documente de constatare ( carnet procese-verbale de constatare a contraventiei, carnet de dovezi inlocuitoate, carnet autorizatii de reparatie etc.);
registrul de evidenta a abaterilor – pentru cazul in care autovehiculul de serviciu este echipat cu mijloace tehnice de supraveghere a traficului sau de determinare a vitezei.
La solicitarea participantului la trafic, politistul se legitimeaza cu legitimatia de serviciu. Daca cetateanul are dubii legate de prezenta politistului in trafic in locul si la momentul respectiv sau daca il intereseaza daca acesta se afla in exercitarea atributiunilor de serviciu, se poate adresa personal celei mai apropiate unitati de politie (politie municipala sau oraseneasca, respectiv post de politie comunal).


Nu va prezinta nimeni voua atestate metrologice, ordine de servici etc. Nu mai puneti botul (nu nominalizez pe nimeni) la tampenii scrise pe diverse site-uri cum ca aveti dreptul sa cereti documente peste documente si incepe agentul sa tremure de-i sare cascheta de pe cap si va roaga frumos sa-l scuzati de deranj. In cel mai bun caz il amuzati, in cel mai rau poate sa isi cheme diversi colegi pentru controale amanuntite acuzand comportament "dubios".
Poate ar trebui ca unii sa invete sa-si asume responsabilitatea pentru greselile lor. Ai facut ceva ilegal cu buna stiinta si ai fost prins? Platesti (legal) si gata.
psychoo
^ LIKE! Prea putini oameni cunosc legea din pacate...
espacern
Daca agentul care te opreste se prezinta/legitimeaza/intocmeste PV-ul si alt agent (aflat la distanta in alta masina) a constatat fapta (depasire viteza).....actul intocmit este nul daca poti sa faci dovada intocmirii PV-ului de alt agent!
Agentul care a constatat infractiunea trebuie sa intocmeasca PV-ul......nu alt agent!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.