Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kit distributie +accesorii
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Logan > Piese auto - Dacia Logan
PLEHUPA
sal.am un logan 1.4 cu A/C si trebuie sa-i fac curand distributia (ma apropii de 60000 km).am inteles ca pe linga kit de distributie mai trebuie si un kit de accesorii.va rog sa ma lamuriti si pe mn ce contine acest kit de accesorii si cat m-ar costa sa fac distributia.bafta!!!
vi_escu
Kitul de accesorii contine cureaua, rola intinzatoare (cu mecanism cu tot) si rola infasuratoare. Daca rolele sunt ok poti schimba doar cureaua.
Cat despre preturi, difera! De la pretul pieselor daca o faci singur pana la 1,5 - 2 mii lei daca te aburesc cu diverse chestii (sau chiar mai mult).

mikey_gtx
kitul de accesorii cuprinde cureaua de accesorii si rola intinzatoare. exceptie fac gradele de echipare ambiance si varianta si mai cheala, logan, care au doar o simpla curea de alternator.

mai multe detalii, aici: http://www.daciaclub.ro/A-4-a-revizie-4-An...-km-t54494.html
GoGu
Intrebare: rola infasuratoare (sper ca n-am poreclit-o smile.gif ) si rola ce echipeaza intinzatorul curelei accesorii (1.4 benzina cu AC si DA) sunt identice?
Kojak
Strict rolele, DA, sunt identice.
E o solutie de buget, cumperi 2 role infasuratoare (simple) si una dintre ele o inlocuiesti cu cea de pe intinzatorul de pe masina, DACA intinzatorul e in stare buna.
Iesi ceva mai ieftin, ptr. ca intinzatorul e cel mai scump din tot kitul de acesorii.
GoGu
Multumesc!
Exact asta era ideea, intinzatorul lucreaza perfect, doar rola e cam uzata...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.