Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: pinion a sasea de la diesel la benzinar?
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Duster > Imbunatatiri - Dacia Duster
luciango
Salutare tuturor,

Asa cum stiti Dusterele in general si cele benzinare in special se supratureaza mult in a sasea. Stiu ca la logan se putea monta pinionul de a cincea de la diesel la benzinar si astfel se obtinea o reducere semnificativa de turatii.
Stie cineva daca se poate face acest lucru si la Duster?
Dsign
In rpimul rand se schimba o pereche de pinioane, nu unul singur, iar in al doilea rand cutiile de 4x4 sunt un pic diferite, nu se mai poate umbla la ele asa usor precum la Logan.

Altfel, exista pe aici un om care se baga sa faca schimbul, acelasi care facea si pt Logan, Florian il cheama.
PaulT
La Duster 4x2 in 5 trepte se poate face probabil la fel de usor ca la Logan. Nu stiu insa cat de mare ar fi diferenta la schimbarea dintr-a 4-a intr-a 5-a. Daca are cineva un tabel cu datele cutiilor(rapoarte trepte + raport final) se poate calcula imediat. Oricum, pentru informatii sigure despre posibilitatea efectuarii schimbarii(mai ales la cutiile cu 6 trepte cum spunea si Design) ar trebui intrebat Florian. Daca ar merge, vor fi schimbari serioase si la consum si la acustica (dar mai ales la consum).
luciango
Am cautat peste tot dar nu l-am gasit pe Florian.
Are cineva datele lui de contact?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.