Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Probleme des intalnite
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
bucatzel
Pentru a evita deschiderea de noi topic-uri degeaba pentru probleme discutate si ras-discutate aici am incercat sa adun cateva link-uri unde s-au discutat deja problemele in cauza.

Daca nu gasiti aici raspunsul la problema voastra, urmatorul lucru pe care va recomand sa-l faceti este sa va imprieteniti cu functia Search, despre care puteti gasi cateva explicatii de folosire aici: Functia SEARCH.
Nu de alta, pe langa topicurile postate aici, se mai gasesc destule alte topic-uri care trateaza problemele pomenite mai jos (si evident, si multe alte probleme).

De asemenea, nu uitati ca multe probleme isi gasesc raspunsul in CARTI. Puteti gasi cateva dintre ele in urmatorul topic: Manuale Service

Pentru a evita harababura, topicul acesta este inchis. Daca considerati ca mai sunt si alte topic-uri care ar prinde bine sa fie postate aici, sau ca vreunul din topic-urile postate mai mult incurca decat ajuta, va rog sa-mi transmiteti acest lucru via PM/Report.

Spor la citit!

L.E. Atentie! Multe din topic-urile pomenite aici si gesesc in sectiunea Tutoriale, Tips & Tricks. Topicurile in cauza nu au fost deschise in ideea de a se purta discutii interminabile prin ele, ci ca sa contina informatii clare si la obiect.
De asemenea, despre oricare topic de pe aici ar fi vorba, va recomand cu caldura sa cititi inainte cu MARE atentie, pentru ca multi din cei care au postat lucruri interesante pe acolo nu mai viziteaza sectiunile in cauza, si in consecinta, sansele de a va raspunde la intrebari sunt relativ mici.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.