Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] Jante RIAL 7.0x16
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
leonardg
Vand set de 4 roti cu jante RIAL FLAIR 7.0x16; ET46 echipate cu anvelope Continental Sport Contact 205/55R 16. In documentul atasat se pot vedea modelele de masini la care se potrivesc. Mi-au ramas in urma vanzarii unei Laguna II. Stare impecabila, putin rulate. Pret negociabil : 1200 RON

Sibiu, Tel: 0746 244191
leonardg
UP ca sunt ieftine !
leonardg
UP
leonardg
UP pret nou : 1100
mihnis
un ultim pret?
leonardg
QUOTE(mihnis @ 3 Sep 2011, 09:16)
un ultim pret?
*

Mai pot lasa ceva, rotile sunt in stare perfecta merita si la banii astia dar vreau sa le dau ca-mi ocupa locul pe balcon smile.gif . Daca te intereseaza suna-ma sa discutam si ne intelegem.
leonardg
UP !
afumatu
schimb cu jante pe 17 nu vrei?eu cer mai putin pe ale mele dar ne intelegem noi daca vrei
leonardg
QUOTE(afumatu @ 8 Sep 2011, 20:49)
schimb cu jante pe 17 nu vrei?eu cer mai putin pe ale mele dar ne intelegem noi daca vrei
*

...pai eu am vandut masina cu rotile de tabla, am ramas cu setul asta de roti si acum le dau si pe astea. N-am ce face cu altele... am si alta masina...
afumatu
am inteles, ok
parerea mea ca sunt cam scumpe, e doar parerea mea nu te supara
leonardg
Nu ma supara, fiecare are dreptul la opinie. Pretul e negociabil, daca esti interesat discutam telefonic sau mail si ne intelegem.
afumatu
stiu ca ne-am intelege, dar trebuie sa le vand si eu pe ale mele ca nu am atatia bani pentru jante sad.gif
leonardg
UP mai las ceva la cei interesati...
leonardg
UP ! nu ma scapa nimeni de ele ? sad.gif
leonardg
UP !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.